Naast een leven vol adrenaline, wedtsrijden, snelheid en mooie vrouwen levert het zijn van Formule 1 coureur je ook een meer dan prima salaris op. Ook onze eigen Max Verstappen heeft misschien 99 problems, maar z’n vermogen ain’t one. De 22-jarige racekampioen bezit inmiddels meer in miljoenen dan hij jaren oud is: zijn vermogen is ruim 25 miljoen euro waard. Zouden we zijn bankrekening in kunnen zien, dan zou één van de laatste afschriften gewijd zijn aan de huur voor zijn luxe stulpje in Monaco.  Alle luxe aanwezig in dit peperdure huis van Max Verstappen.

Wonen in Monaco

Als een belangrijk deel van je leven zich op een plek ver van huis afspeelt dan kun je een paar dingen doen. Je kunt accepteren dat je veel heen en weer aan het pendelen bent of je zorgt dat je simpelweg gaat wonen waar je wezen moet. Dat laatste lijkt de keuze waar de Nederlandse Coureur voor is gegaan. Max huurt een huis in hartje Monaco, de plek waar wel meer grote namen uit de racewereld zich gevestigd hebben.

View this post on Instagram

Enjoying the view #ontopoftheworld #keephiking

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1) on

Huis van Max Verstappen

Áls je er dan voor kiest om in Monaco te gaan wonen en je bezit over dusdanig veel centen, dan trakteer je jezelf op de nodige luxe. Het huis van Max Verstappen staat in Fontvieille. Het poepchique Fontvielle om precies te zijn. Met een uitzicht op zee, de Rolls-Royce garage om de hoek en het vliegveld van Nice op 7 minuten vliegen met de helikopter heeft de twintiger alles wat zijn racehartje begeert. Dat ook de stoere coureur nog best een beetje een moederskindje is blijkt uit het feit dat Ma Verstappen het huis volledig voorzien heeft van de styling. Van wat wij zo nu en dan voorbij zien komen op de Instagram van Max lijkt het er op dat hij het aan de juiste persoon heeft overgelaten. Max blij met een mooie woning, zijn moeder met het feit dat hij haar kleine jongen nog ergens voor nodig heeft.

View this post on Instagram

Enjoying the view 😎 #keeppushing

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1) on

Kopen is ook een optie

De exacte huurprijs blijft geheim, maar dat het om een torenhoog bedrag gaat is overduidelijk. Wanneer je ter vergelijking een ander soortgelijk appartement in de straat bekijkt komt het duizelingwekkende bedrag van 16 duizend euro per maand. Het huis van Max Verstappen kan ook gekocht worden – mocht hij er nooit meer weg willen- dan heeft het een prijskaartje van 16 miljoen euro.