Other

Hi-Bed is hét ultieme bed voor Netflix en game-avonden

Hi-Bed

Een paar dingen waar wij mannen maar geen genoeg van krijgen zijn toch wel seks, Netflix, slapen en gameavonden. Mooi dat dit bed dat allemaal combineert, althans het bed zal je geen seks opleveren, want dat zul je toch echt zelf voor elkaar moeten regelen. Maar je zou het uiteraard prima kunnen doen op dit bed, en ondertussen nog een filmpje kijken.

Hi-Bed

Het meubelontwerpmerk Hi-Interiors kwam al eens eerder met een top bed, maar zij hebben hun arsenaal nu vergroot met de tweede versie van het Hi-Bed. En die ziet er ontzettend gelikt uit! Zo heb jij weer een heerlijk excuus om het hele weekend in je bed te verslijten. Ditmaal is hij ook veel minimaler dan zijn voorganger en dat hebben we te danken aan de Italiaanse architect Fabio Vinella.

Alles waar van je hebt gedroomd

Het bed oogt ietwat simplistisch, maar laat dat je niet bedriegen. Het bed komt namelijk gepakt met een heel arsenaal aan technische functies. Zo is er een ingebouwde 4K-projector en een uitschuifbaar 70-inch scherm. De ideale homecinema set vanuit je eigen slaapkamer. Maar het is voor meer dingen goed dan voor enkel films kijken. Gamen is niet meer dan pluggen en spelen.  Zodra jij je PlayStation 4 hebt aangesloten kun jij binnen een paar seconde de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare spelen op een haarscherp en groot beeld. Aan geluid is natuurlijk ook gedacht, dus is ervoor gekozen om in het hele frame verborgen speakers te plaatsen, zodat er een optimale geluidservaring kan worden beleefd.

Ingebouwd geluidssysteem

Naast geluid en beeld zorgt het HiBed ook voor een indrukwekkende verlichting. Zo heb je ‘s avonds perfecte verlichting om te lezen, maar is er ook vloerverlichting aanwezig. Voor de rest komt het bed gepaard met een app die je slaapstatistieken, temperatuur, luchtkwaliteit en lichaamsgewicht analyseert. En zodra het zonnetje weer begint op te komen maakt het bed je wakker en verteld hij je het nieuws en wat voor weer het die dag wordt. Ideaal toch?

Mag wat kosten

Het enige nadeel van dit bed is dan toch wel het prijskaartje. Momenteel is er nog geen prijs bevestigd, maar het eerste model ging voor zo’n 36.300 euro. Mocht je er een willen kan je hem pre-orderen op de website van Hi Interior.