Het laatste seizoen van Game of Thrones valt niet bij iedereen in de smaak. Zo is dit seizoen precies het tegenovergestelde van uitmelken en voelt het allemaal veel te gehaast. Zondag zal de allerlaatste aflevering in Amerika te zien zijn, maar toch eisen fans nu al een herschrijving van Game of Thrones.

Herschrijving Game of Thrones

Gelukkig zijn er altijd mensen die het initiatief in dingen nemen. Zo ook de beste man die op de site change.org een petitie is begonnen om het laatste seizoen van Game of Thrones te laten herschrijven. Hier liet hij het volgende weten: “David Benioff en D.B. Weiss hebben bewezen dat ze jammerlijk incompetente schrijvers zijn wanneer ze geen bronmateriaal hebben om op terug te vallen.” De voorgaande seizoenen waren gebaseerd op de boekenreeks A Song of Fire and Ice van George R.R. Martin, maar zijn nu originele scenario’s geworden. En dat valt dus niet helemaal in de smaak…

Herschrijving Game of Thrones

Gelukkig ziet de Game of Thrones documentaire er wel ontzettend goed uit en het nieuws van de prequel ‘The Long Night’ doet ons ook ontzettend goed. De focus van deze prequel zal zich een paar duizend jaar voor de huidige gebeurtenissen plaatsvinden en zal zich gaan focussen op de White Walkers. Misschien dat we dan eindelijk uitleg krijgen over wie nou eigenlijk de Night King is.

Petitie

Maar goed! Er is dus een petitie, die momenteel al ruim door 350.000 mensen is ondertekend. Mocht jij het er dus ook niet mee eens zijn, dan raden we je zeker aan om de petitie te tekenen. Tot die tijd zijn we in ieder geval benieuwd hoe de laatste aflevering aanstaande maandag zal zijn. The Simpsons wisten aflevering 5 al correct te voorspellen, zouden ze aflevering 6 misschien ook al correct voorspeld hebben? Voor nu blijft dat nog even een vraag, maar we zullen er snel genoeg achter komen.