Nog maar een paar dagen en dan is het moment eindelijk daar: de allerlaatste aflevering van Game of Thrones. 8 jaar aan Game of Thrones plezier zal dan ten einde komen, maar gelukkig heeft HBO nog genoeg voor ons in petto. Zo hebben ze onlangs de trailer van hun Game of Thrones documentaire ‘The Last Watch’ uitgebracht en die ziet er heerlijk uit!

Game of Thrones documentaire

Game of Thrones documentaire ‘The Last Watch’ is een persoonlijk verslag van alles wat de productie heeft moeten doorstaan. We krijgen te zien hoe de bemanning en de cast worden gevolgd, terwijl ze vechten met extreme weersomstandigheden, straffende deadlines en een altijd spoiler-hongerige fandom. Als we HBO mogen geloven: “Het is eigenlijk veel meer dan een ‘making of’-documentaire. Dit is een grappig, hartverscheurend verhaal, verteld met humor en intimiteit, over de bitterzoete genoegens van wat het betekent om een ​​wereld te creëren – en dan afscheid te nemen.” Dit is dus een unieke kans voor mensen die willen weten hoe het is om een scene in beeld te brengen. Volgens insiders breekt de hel echt los in de derde aflevering van het seizoen met een strijd de boeken in gaat als de grootste in de televisiegeschiedenis.

The Last Watch

Na het zien van de trailer worden wij fans toch wel ontzettend blij. Om te zien hoe onze favoriete acteurs en actrices met de tegenslagen, maar ook de hoogtepunten van 8 jaar aan Game of Thrones mee omgaan, doet ons natuurlijk ontzettend goed. Wat ook direct opvalt is dat het er ontzettend gelikt uitziet op de set van Game of Thrones. Het is een mooi iets om naar uit te kijken, zodra a.s. maandag de allerlaatste Game of Thrones aflevering wordt uitgezonden. We zullen daarna nog van een prequel kunnen genieten, maar ‘The Last Watch‘ zal eerst aanbod komen!