Grote kans dat het op dit moment regent, of in elk geval dat die laatste regenbui nog vers in je geheugen ligt. De zomer in Nederland was warm en relaxed, maar heel voorzichtig gaan we alweer richting de herfst toe. Nou zijn er weinig mensen die de herfst boven de zomer verkiezen, maar tóch heeft dit nieuwe seizoen ook zijn voordelen. Eén daarvan is dat we ons weer kunnen verdiepen in herfstjassen.

Veel verschillende herfstjassen voor mannen

De herfst kan behoorlijk wisselvallig zijn. De ene dag wagen we ons nog de straat op voor een uitgebreid bezoek aan het bos of de stad, de andere dag blijven we droog binnen. Toch gaan werkbezoeken en sociale activiteiten door. Onmisbaar op deze momenten is één van de stijlvolle hoodies die je heerlijk warm houden. Om te voorkomen dat je nat regent of kou vat zijn herfstjassen echter ook een vereiste. Gelukkig heb je hierin veel keuze.

herfstjassen

De perfecte tussenjas voor de herfst

De herfstjas kunnen we ook wel zien als ‘tussenjas’. Hij hoeft daarom nog niet zo dik te zijn als een heuse winterjas. Tegelijkertijd moet hij je natuurlijk wel beschermen tegen de kou. Ga daarom bijvoorbeeld voor een spijkerjas met een wollen voering. Naast het feit dat dit model er casual en ontspannen uitziet, houdt deze je ook warm. Zoek jij een andere tijdloze jas die je gemakkelijk kan combineren? Probeer dan een leren jas uit te kiezen. Hiervoor geldt: dit is één van de herfstjassen waar je prima in mag investeren. Dit model raakt immers nooit uit de mode.

Korte en lange herfstjassen

Een goede tip bij het zoeken naar herfstjassen kan zijn om naar lengte te kijken. Zal jij in de herfst veel in de regen staan, bijvoorbeeld tijdens het reizen? Dan kan een jas die wat langer valt een goed idee zijn. Zo voorkom je dat je met een volledig natgeregende broek arriveert op je plek van bestemming. Ga je voor een kort model, dan kan je daarbij natuurlijk ook altijd kiezen voor één van de stijlvolle regenjassen. Wij selecteerden 10 diverse modellen om jouw stijlvol de herfst door te krijgen.