Entertainment

Zien: Heidi Klum zet Las Vegas in vuur en vlam en verschijnt topless bij Grand Prix

heidi klum

Heidi Klum heeft de temperaturen laten stijgen bij de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas. De 50-jarige schone deed monden openvallen toen ze topless op het evenement verscheen, naast haar man, Tom Kaulitz, 34.

Heidi Klum laat weinig aan de verbeelding over

Op een gewaagde Instagram-selfie draagt Heidi een openhangende zwarte leren jas, en daaronder heeft het 50-jarige model geen topje aan. Hierdoor laat ze weinig aan de verbeelding over. Gecombineerd met zwarte onderkleding, hoge laarzen over visnetkousen stal ze de show in Las Vegas. Het Las Vegas Strip Circuit veranderde plots in een adembenemende modeshow met Heidi Klum in de hoofdrol.

Heidi’s make-up was perfect, en haar lange rode nagels voegden de perfecte touch toe. Ondertussen complementeerde Tom haar in een strakke zwarte trui en broek, bewijzend dat de twee een duo zijn dat weet hoe ze een entree moeten maken.

View post on Instagram
 

Show stelen op Grand Prix

Naast de selfie trakteerde Heidi haar Insta-volgers op video’s van het evenement. Van het aannemen van poses met andere aanwezigen tot het glimlachen voor de camera terwijl ze op een buitenbrug loopt met haar tas in de hand. Een andere video toont de voorbijrazende auto’s terwijl ze in haar stoel zit. “F1 LAS VEGAS”, valt te lezen bij de beelden, en wat ons betreft, mag Heidi vaker langskomen bij Formule 1-races. Na het zien van de beelden denk je daar ook zo over.

Bekijk de foto’s en video’s hier, hier en hier op de Instagram van Heidi Klum.

Deze Grand Prix-beelden komen kort na deze gewaagde zonsessie van Heidi Klum. Welke van de twee is jouw favoriet?