Entertainment

Zien: Heidi Klum laat volgers meegenieten van topless zonsessie

Heidi klum

Hoewel het hier langzamerhand steeds kouder begint te worden, geniet Heidi Klum in Amerika nog volop van de zon. Om haar volgers ook wat tropische temperaturen te bezorgen, heeft het model een aantal topless beelden gedeeld op Instagram.

Heidi Klum heeft een cv waar je ‘u’ tegen zegt

Heidi Klum is een prominente Duits-Amerikaanse model, televisiepresentatrice, producent en zakenvrouw. Geboren in 1973, verwierf ze erkenning als het eerste Duitse model dat een Victoria’s Secret Angel werd en schitterde op de cover van de Sports Illustrated Swimsuit Issue in 1998. Klum maakte de overgang naar televisiepresentatie en werd jurylid bij “Germany’s Next Topmodel” en “Project Runway,” waarvoor ze een Emmy Award won. Ze staat ook bekend om haar rollen in verschillende films en tv-shows.

Naast haar carrière als model en actrice waagde Klum zich aan zakelijke ondernemingen, waaronder samenwerkingen en haar eigen kleding- en sieradenlijnen. Ze heeft samengewerkt met merken als Dannon, H&M en McDonald’s, en werd ambassadeur voor Barbie. Forbes erkende haar als een van ‘s werelds best verdienende modellen. Klum is ook actief als jurylid in de televisieshow “America’s Got Talent.”

In haar privéleven is ze drie keer getrouwd geweest, onder andere met zanger Seal, en staat ze bekend om haar open houding ten opzichte van lichaamspositiviteit.

View post on Instagram
 

Topless ‘Sundaaaayzzzzzzzz’

Heidi Klum doet behoorlijk wat stof opwaaien door een topless foto te delen op Instagram. Op de foto ligt ze te genieten van de zon naast een glinsterend zwembad, omringd door haar twee trouwe viervoeters. De tekst “Sundaaaayzzzzzzzz” draagt bij aan de ontspannen en zorgeloze sfeer van de beelden. Hoewel het niet ongebruikelijk is dat beroemdheden een kijkje in hun leven delen op sociale media, laat Klum zien dat ze erg comfortabel is om haar ‘vrijheid blijheid’-moment met meer dan alleen haar honden te delen. Ons hoor je niet klagen!

Bekijk de beelden van Heidi Klum hier op haar Instagram.