Entertainment

Foto’s: Heidi Klum onthult ‘strategische reden’ waarom ze het liefst geen kleding draagt

heidi klum

Wie door de Instagram van Heidi Klum scrolt, valt één ding op: het 50-jarige Duitse fotomodel heeft op veel foto's weinig kleren aan. Daar is een strategische reden voor, zo onthult de presentatrice aan het magazine People.

Comfortabel

“Ik voel me vandaag super comfortabel in evakostuum. Tot het punt waarop mijn kinderen zeggen: ‘Mam, er komt een vriend langs'”, vertelt de 50-jarige Heidi Klum, aan People.

“Zodra er iemand komt, trek ik mijn top aan,” vervolgt ze. “Maar als er niemand is, sun’s out, bums out. Ik houd gewoon niet van tan lines omdat ik zoveel verschillende outfits draag. Ik wil geen bandjes hebben vanwege tan lines. Het is erg strategisch.”

Ook voor de camera allesbehalve preuts

En niet alleen privé showt het Duitse model het liefst zoveel mogelijk huid. “Wanneer ik America’s Got Talent (samen met onder anderen Sofia Vergara, red.) doe, zit ik meestal achter een bureau, dus het is echt vanaf de taille omhoog. Dus ik zoek iets dat hier interessant is. En meestal heb ik Hans en Franz graag goed in beeld,” vertelt ze, waarmee ze verwijst naar haar voorgevel.

View post on Instagram
 

Manlief kan geluk niet op

Heidi’s man Tom Kaulitz is de grootste bofkont van allemaal. In het interview onthult Klum dat hij haar het liefst “blond, met pony, en in minirokken” ziet. En dat vindt de Duitse op haar beurt een ‘gemakkelijke manier om hem gelukkig te houden’.

Hoe komt Heidi Klum aan haar fitte figuur?

Heidi Klum mag dan wel een killerbody hebben, niet alle geruchten over haar fitness- en voedingsregime kloppen. Zo is ze behoorlijk boos over het feit dat er een bericht de wereld in werd geslingerd waarin stond dat ze slechts 900 calorieën per dag eet – een bewering die ze deze zomer ontkende.

Klum vertelt aan People dat ze “erg van streek was” door het verhaal, vooral vanwege het feit data het haar fans zou kunnen beïnvloeden. “Daar kunnen fans mogelijk ziek van worden door iets stoms te volgen dat iemand verzonnen heeft.”

“Ik tel geen calorieën,” licht ze haar dieet verder toe. “Dat heb ik nooit gedaan. Ik heb altijd geluk gehad dat ik nooit die obsessie heb gehad om calorieën te tellen of zoiets.”

View post on Instagram
 

Conclusie

Kortom, Heidi Klum voelt zich super comfortabel in haar evakostuum. Ze vermijdt tan lines en past haar outfits strategisch aan wanneer gasten arriveren. Zelfs voor de camera is ze niet preuts, met een voorliefde voor opvallende verschijningen. Haar man Tom Kaulitz is een gelukkig man, want hij verkiest haar blond, met een pony en in minirokken. Over geruchten betreffende haar voedingsgewoonten is ze duidelijk: ze ontkracht het idee dat ze slechts 900 calorieën per dag eet en benadrukt dat ze nooit calorieën telt, zich zorgen maakt om haar fans en haar gelukkige levensstijl behoudt.

Meer foto’s van Heidi Klum die haar lichaam prijsgeeft? Check dan eens dit, dit of dit artikel.