Entertainment

Heidi Klum viert ‘hot girl summer’ en deelt topless foto

Heidi Klum

Het is weer hartje zomer. Dit betekent dat alle prachtige vrouwen ook weer mooie foto’s op Instagram delen. Zo ook Heidi Klum.

Heidi Klum is een bezig bijtje

Heidi Klum is geboren op 1 juni 1973 in Bergisch Gladbach, Duitsland. Ze is een Duits fotomodel en tv-presentatrice. Inmiddels is zij ook jurylid bij America’s Got Talent. Ze heeft grootse bekendheid in Duitsland, maar ook zeker in de rest van de wereld. Als model is ze al meerdere jaren wereldberoemd. Op Instagram heeft ze inmiddels 9,7 miljoen volgers weten te behalen. Ze post ook ontzettend veel. In totaal heeft ze al meer dan 6100 berichten geplaatst, dus actief is ze zeker!

View post on Instagram
 

De ene prachtfoto na de andere

Het Duitse topmodel houdt ervan om leuke foto’s van zichzelf te delen. Regelmatig deelt zij een foto met schaarse kleding of bikini in prachtige vakantieoorden. Ook deelt ze veel beelden over haar presenteerwerk in binnen- en buitenland. Op haar Instagram is ook te zien dat ze erg houdt van reizen en op veel verschillende plekken komt. Of het nu in de bergen is of aan zee, regelmatig deelt zij leuke foto’s Je zou het bijna niet zeggen, maar Heidi Klum bereikt bijna de leeftijd van 50 jaar. Dit is nog totaal niet te zien.

View post on Instagram
 

‘Hot girl summer’ met Heidi Klum

Recent heeft Heidi Klum weer een fantastische foto op haar Instagram tijdlijn gedeeld. Ze staat geposeerd in een wit bikinibroekje en draagt ze geen topje. Ze zit op een bankje en heeft een geweldig uitzicht over de zee. De foto lijkt bij zonsondergang te zijn gemaakt. Ze schrijft bij de caption een aantal emoji’s en de bekende zin “My hot girl summer 2022”. Dat kunnen wij zeker beamen.

Het 49-jarige model en presentatrice ziet er geweldig uit. De topless foto is zeker de moeite waard om goed te bekijken:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Het is overigens niet de eerste keer dat Heidi Klum Instagram z’n grondvesten deed trillen met een gewaagde foto. Wat dacht je bijvoorbeeld van de keer dat ze volledig uit de kleren ging?