Food & Drinks

Dankzij dit handige apparaat van Action heb jij geen waterkoker of Quooker meer nodig

water dispenser action

Ben jij het ook zat om de hele tijd je waterkoker aan te zetten? Heb je geen zin om te wachten tot het water gekookt is? Met deze handige heet waterdispenser van Action heb jij binnen tien seconden een heet kopje water voor je thee!

Binnen 10 seconde heet water dankzij heet water dispenser van Action

Geen geduld meer met het wachten op je waterkoker? Met deze heet waterdispenser van de Action kan je met één druk op de knop in slechts tien seconden 2,5 liter water aan de kook brengen. Je kan zelf kiezen: één kopje per keer of vul je je thermoskan in één keer. Per tap beurt kan je namelijk maximaal 500 ML tappen, dat zijn vier kopjes thee of koffie! Heb je een groot glas of mok? Dat is geen probleem want met het verstelbare plateau kun je vrijwel elk kopje, glas of mok vullen met heet water. Dit apparaat is ideaal als je geen vroege vogel bent om wat eerder je waterkoker aan te zetten. Zo kan jij nog vijf minuten langer in je bed liggen en alsnog je kopje thee of koffie maken!

Energiebesparend en goedkoper?

De heet waterdispenser van Action is niet alleen goed voor het heet water, het is namelijk ook energiebesparend en goedkoper. Het bespaart namelijk 50 procent energie vergeleken met alle andere waterkokers. Dit kan doordat alleen het water wordt gekookt dat je daadwerkelijk dan nodig hebt. Het apparaat heeft een formaat van H30 x B14 x D24, dat neemt bijna geen ruimte in! De heet waterdispenser van Action is ook goedkoper zoals we al zeiden, in plaats van een dure Quooker heb je een veel beter alternatief dat tien keer minder kost dan de instant heetwaterkraan.

Waar is de heet waterdispenser van Action te verkrijgen?

De handige heet waterdispenser is helaas alleen te koop bij Action. Voor een prijs van 47,95 euro heb jij een mooie alternatief voor de peperdure Quooker die meer dan 1000 euro kost.

Beeld: Action.