Het heeft even mogen duren, maar de Harley-Davidson LiveWire zit er nu echt aan te komen. Het is daarmee de allereerste elektrische motorfiets van Harley. En wat is dit toch een verdomde heerlijke motor.

Harley-Davidson

Harley-Davidson is aan het werk om hun imago te verbeteren. Zo kwamen ze onlangs met een hartverwarmend filmpje over hun eerste elektrische motorfiets. Dat ze lang bezig zijn geweest met hun elektrische motorfiets LiveWire is wel duidelijk. Vanaf 2014 kwamen er al woorden naar buiten over de toekomstige en allereerste elektrische motorfiets van Harley Davidson. Eindelijk is het nu zover en mogen we de eerste beelden van deze waanzinnige motorfiets aanschouwen.

LiveWire

De LiveWire wordt het nieuwe paradepaardje van Harley. Een verfijnde elektrische motor, waarbij je geen geklooi hebt met schakelen. Draai je pols om en voel de motor zijn werk doen. Met de 7-rijdstijlopties kan jij precies instellen hoe jij wilt rijden. Ideaal is ook het touchscreen, hiermee kan jij gemakkelijk je navigatie instellen of van deuntjes wisselen. Wat deze schoonheid gaat kosten is nog niet duidelijk, maar dat zullen we gauw genoeg weten. De releasedatum voor deze motorfiets staat gepland in het voorjaar van 2019. Nog een paar maandjes en dan zou jij wellicht je allereerste Harley kunnen aanschaffen.

Harley-Davidson LiveWire gewoonvoorhem header Harley-Davidson LiveWire gewoonvoorhem header 1 Harley-Davidson LiveWire gewoonvoorhem heade Harley-Davidson LiveWire gewoonvoorhem he Harley-Davidson LiveWire gewoonvoorhem head