Sports

Ziyech slaat slagje uit contractonderhandelingen: dit wordt zijn salaris bij Galatasaray

hakim ziyech salaris Galatasaray SK

Hakim Ziyech is het onderwerp van gesprek. Gaat zijn transfer naar Galatasaray nou wel, of niet door? Genoeg reden om even in het salaris van Hakim Ziyech bij Galatasaray SK te duiken.

Rollercoaster van een transfer

We duiken in de razende rollercoaster die Hakim Ziyechs transferjourney heet. Pak je popcorn er maar bij, want deze show heeft meer wendingen dan een strakke dribbel. Kan Hakim Ziyech nou wel of niet het salaris van Galatasaray SK tegemoet zien?

Ziyech, de tovenaar van het veld, staat op het punt om een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen. Volgens Sport Italia, gaat er helemaal niets mis tijdens de medische keuring van onze man Hakim. Wilfred Genee, bekend van Vandaag Inside, sprak eerder over geruchten dat Ziyech afgekeurd zou zijn bij Galatasaray. Maar wat blijkt? De Italiaanse media steekt daar een fikse stok voor. Het eerste deel van de keuring in Londen is volgens het Italiaanse medium vlekkeloos verlopen.

Ziyech kan zijn koffers dus alvast pakken voor een tripje naar Istanbul. Daar wacht zijn fonkelnieuwe contract op een krabbel. Al moet hij dan nog eerst het tweede deel van de medische keuring doorstaan, dat volgens Sport Italia op vrijdag zal plaatsvinden. Als alles op rolletjes verloopt, kunnen we binnenkort Ziyech zien schitteren in Galatasaray-shirt.

Voetbalsoap

Onze Ziyech, een man van vele transferavonturen. Eerder deze zomer was hij zo goed als klaar voor een vertrek naar Al Nassr, de club van Cristiano Ronaldo, maar dat sprookje kende een onverwachte twist. Het gerucht ging dat zijn knieën roet in het eten gooiden tijdens de medische check-up. Eerder stond de Marokkaans international op de drempel van Paris Saint-Germain, maar ook daar ging de deal op het laatste moment de mist in. Het lijkt wel een voetbalsoap!

Wat wordt het salaris van Hakim Ziyech bij Galatasaray SK?

Voetbalsoap, of niet. Wanneer de deal in kannen en kruiken is, kan Hakim Ziyech een aardig salaris opstrijken bij Galatasaray SK. Volgens de Turkse sportjournalist Nevzat Dindar wordt de Marokkaan rijkelijk beloond in Istanbul. Volgens hem kan Ziyech jaarlijks een salaris van 4,5 miljoen euro opstrijken. Wanneer hij zijn contract van drie jaar volledig uitdient, is hij in één klap 13,5 miljoen euro rijker. Tel uit je winst!

ÖZEL

Galatasaray Hakim Ziyech sözleşmesinin net rakamları..

Galatasaray Chelsea’ye bonservis ödemeyecek.. Bedelsiz geliyor..

3 senelik anlaşma ve her sezon için 4.5 milyon euro..

Kontroller devam ediyor.. Sağlık riski görülürse sözleşme askıya alınacak..

— Nevzat Dindar (@nevzatdindar) August 16, 2023