Alsof GTA 5 niet al genoeg is gespeeld heeft Rockstar besloten om een nieuwe online-gameplay op te zetten. Dit keer wordt het in samenwerking met Dr. Dre opgezet.

Nieuwe verhaallijn in GTA met Dr. Dre

De vraag die dan bij ons opkomt is: ‘Wat houdt deze nieuwe verhaallijn in?’  Laten we daar even dieper op ingaan want inderdaad; wat gaat er nou precies veranderen in GTA 5? Er komt dus zoals gezegd een nieuwe online verhaallijn. Deze verhaallijn speelt zich een jaar na ‘GTA online: The Cayo Perico Heist’ af. Het karakter van Franklin staat hierin centraal, hij gaat namelijk een nieuwe business opzetten met een paar van zijn vrienden en wie mag daarbij helpen? Jij natuurlijk.

Waar komt Dr. Dre in het spel zul je vast denken? De nieuwe business van Franklin, F. Clinton en Partner, is een ‘celebrity solutions agency’. Ze richten zich dus op de elite van Vinewood die oplossingen zoeken voor problemen in de hogere kringen. En wie is de eerste klant? Dr. Dre natuurlijk.

Missies

Franklin heeft een betrouwbare partner nodig in zijn nieuwe business en dat word jij. De eerste klant, Dr. Dre, moet zijn telefoon opsporen. De rapper is niet alleen de telefoon kwijt; je moet ook op zoek naar on-uitgebrachte muziek van Dr. Dre.

Volgens Rockstar gaat het een heftige rit kan gaan worden. “Van de grimmige straten van Franklins oude buurt tot de spectaculairste feesten in de stad, van losbandige herenhuizen tot de kantoren van de FIB en alles daartussenin. Ga samen met Franklin, hacker-expert Imani, Chop the Dog en zijn crew op zoek naar de kostbare tracks van Dr. Dre en geef ze terug aan de rechtmatige eigenaar.”

Als je aan het wachten was op GTA 6, zul je echt nog wat geduld moeten hebben. Zolang Rockstar nieuwe verhaallijnen uitbrengt voor GTA 5 is GTA 6 (vrezen wij) nog ver te zoeken.