Bijna iedere gamer moet de story-mode van GTA 5 minimaal één keer hebben uitgespeeld. De fanatiekelingen hebben ‘m zo vaak overgedaan dat ze de iconische scènes gewoon kunnen meepraten. De stemacteurs die de stemmen van Franklin en Lamar inspraken, spelen een iconische scène in het echt na. Dat levert hilarische en nostalgische beelden op.

De echte Franklin en Lamar spelen GTA 5 scène na

GTA 5 staat bekend om zijn iconische en unieke cutscenes. De scène die hier wordt nagespeeld moet iedere gamer wel herkennen. Franklin en Lamar stappen uit de auto en Lamar vraagt of ze nog kunnen chillen in het huis van Franklin. Franklin heeft daar echter geen zin in en zegt dat ze elkaar weer morgen op het werk zien. Dat valt niet goed bij Lamar en hij begint zijn vriend volop te ‘roasten’, onder andere over zijn haar.

De acteurs die Franklin en Lamar inspreken op GTA 5 hebben de scène nu nagemaakt. Het levert hilarische beelden op. Hieronder zie je eerst de video van de acteurs en daarna het fragment in de game, zoek de verschillen.

als het aan ons ligt, is het echt bijna precies hetzelfde. Wij vinden dit geniaal van Franklin en Lamar. Gelukkig hebben we nog meer goed nieuws, de sketches blijven namelijk niet bij dit ene fragment. Onder de naam GTA V Real-Life Comparisons verschijnen er binnenkort nog meer vergelijkingsvideo’s van stemacteurs en personages uit GTA 5. Dat wordt genieten!

GTA 6 komt er nog niet aan

De scène van Franklin en Lamar uit GTA 5 is nu al bijna acht jaar oud. Veel fans smachten nu dus naar een vervolg van de razend populaire game. Voor die mensen hebben we helaas minder goed nieuws, we weten namelijk dat we nog een tijd moeten wachten totdat GTA 6 uitkomt. We moeten ons dus nog minimaal anderhalf jaar vermaken met het goeie ouwe GTA 5.