Ooit met de motor op vakantie geweest? Grote kans dat dit één van je tofste reisjes tot nu toe was. Het rijden van lange afstanden, de oneindige bochtenwegen door de bergen of de fantastische uitzichten langs kustwegen. Just you, the road… en de 35 sjorbanden die je onmogelijk hebt vastgeknoopt om al je bagage op je tweewieler te binden. Want ja, om ál die kampeerspullen op een tweewieler te vervoeren, moet je beschikken over de nodige (knoop)creativiteit. Voor iedereen die niet bij elk tankstation wil stoppen om verzakte bagage opnieuw op te binden: deze ‘Goose’ is de oplossing.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wingman Of The Road (@wingmanoftheroad) op

Goose, jouw wingman of the road.

De meeste bagage bestaat uit kampeerspullen. Een tent, een matje en je slaapzak: best een flinke stapel. De mannen van Wingman Of The Road doken in dit (luxe)probleem en ontwikkelden Goose: alles wat je nodig hebt voor een goede nacht slaap, in één compact pakketje. De Goose bestaat uit een canvas tent, een dik schuimmatras en een slaapzak. En dat alles in een rol van 60 cm breed. Kortom; deze kampeergadget is alles waar je als (motor)kampeerder van droomde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wingman Of The Road (@wingmanoftheroad) op

Secondenwerk

Klinkt allemaal leuk en aardig, maar het klinkt als een gevalletje ‘dat-krijg-je-nooit-meer-terug-gepropt’. Niets is minder waar. De Goose is gemakkelijk op te rollen en terug te stoppen in de hoes. Tent niet nodig? Dan is de hoes te gebruiken als een kussen om op te zitten. Handig voor tijdens een pauze, om je zadelpijn wat te verlichten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wingman Of The Road (@wingmanoftheroad) op

Één met je motor

Voor iedereen die er nog wat warmer bij wil liggen is er nu ook een twee-persoons Goose te verkrijgen. Hetzelfde principe, iets groter pakketje. Bij ieder model maakt het extra lange canvas het gemakkelijk om de tent aan je motor te verbinden. Het luifeltje houdt je spullen droog terwijl jij een goede nacht slaap pakt. De dag erna weer verder? Met de Goose is het een kwestie van oprollen, vastklikken en gaan. Dit alles-in-één kampeerpakket van Wingman of the Road verdient een prominente plek tussen je kampeergadgets. Voor een krappe 350 euro heb jij de ideale tent voor je volgende motorvakantie.