Kamperen is avontuurlijk, je ontdekt nieuwe plekken, doet dingen die je normaal niet doet en bent heerlijk in de natuur. Nu het beter weer wordt begint het te kriebelen. Om goed voorbereid te zijn voor je volgende kampeer avontuur hebben wij 5 reis gadgets op een rij gezet. Deze gadgets maken het kamperen nog bruter!

Hangmat

Life is better in a hammock. De hangmat maakt je kampeer avontuur zeker compleet. Of je hem nou gebruikt om in te slapen of om een boek in te lezen, het is ideaal. De hangmatten van Lasiesta zijn handig voor onderweg. Je hangt ze makkelijk op en kunnen ook worden gebruikt als picknickdeken.

Hengel

Een hengel kan natuurlijk niet ontbreken. Niks is leuker dan een vis vangen, om deze vervolgens ’s avonds op de bbq te leggen en er daarna van te genieten. Verse vis is heerlijk en met een hengel vang je makkelijker vis. Daarom is deze gadget een must have wanneer je gaat kamperen.

BBQ

Wanneer je verse vis hebt gevangen wil je dit natuurlijk klaarmaken en het lekkerst is dit op een bbq. ‘S avonds je eten op de bbq bereiden en dit daarna opeten, heerlijk! De bbq kan daarom ook niet ontbreken als een van de reis-gadgets.

Mountainbike

Tijdens kamperen wil je vaak opzoek gaan naar avontuur en actieve dingen doen. Mountainbiken is een activiteit dat je tijdens het kamperen moet doen. Een mountainbike tour door ruige bossen, over steile bergen en prachtige heuvels is een must do.

Drank flacon

Tot slot is de gadget die jouw kampeer ervaring compleet maakt, een drank flacon. Met een flacon ben jij voorbereid om tijdens het kampvuur een van deze zes whiskeys te drinken met je maten. Het is makkelijk mee te nemen en ideaal om jouw favoriete drank in te bewaren. Ook een thermoskan is een aanrader wanneer je gaat kamperen!