De afgelopen tijd komen er op social media regelmatig toffe bird’s-eye view beelden voorbij van waanzinnige bestemmingen. Wanneer je deze beelden ziet weet je bijna zeker dat ze niet met een telefoon of normale camera zijn gemaakt. Inderdaad, deze beelden zijn met een drone gemaakt. Drones zijn hele brute gadgets waar je vette beelden mee kunt maken. Wil jij de beelden van je volgende avontuur vastleggen of heb je altijd al een drone willen hebben? Wij hebben een lijst gemaakt met 5 drones onder de € 65,-.

1. EACHINE E010 Mini UFO Quadcopter Drone

Voor minder dan de prijs van een goede fles whiskey, heb je plezier van deze drone. Dit is de goedkoopste drone die er is alleen kan je er geen videobeelden mee opnemen, heeft het geen smartphone app en kan het niet verder dan op 30 meter afstand worden bestuurd. Als je plezier wil hebben en wil weten hoe het is om een drone te besturen dan is dit de goedkoopste optie. Voor slechts €19,- is deze drone namelijk al verkrijgbaar.

2. Holy Stone HS170 Predator Mini RCH Helicopter Drone

 

Met 3 minuten meer vluchttijd, 20 meter meer afstand en drie verschillende snelheid modules is deze drone de perfecte opvolger van de nummer 1 in onze lijst. De Quadcopter is makkelijk bestuurbaar, tof om mee te vliegen en kost €37,-.

3. Syma X5C Quadcopter

Deze drone heeft een HD camera, 7 minuten vluchttijd en is makkelijk te installeren. De megapixels van de camera zijn niet van dien kwaliteit. Desalniettemin is deze drone top om mee te beginnen. Je maakt hier mooie landschap foto’s mee, is makkelijk te gebruiken en is iets duurder dan de vorige drone, namelijk €45,-.

4. Cheerwing X5SW-V3 FPV Explorers2 Quadcopter

Deze drone is in de meeste opzichten beter dan de Syma X5C. Naast de camera die beter is heeft deze drone nieuwe features. Zo heeft het model WiFi-verbinding en werkelijke transmissie naar iPhone of Android apparaten. Het heeft zelfs een IOC (intelligent orientation control) functie zodat de drone sneller van voor en achter of van boven naar beneden beweegt. Daarnaast kan de drone ook tegen een stootje, hij is namelijk sterker gebouwd dan de eerder genoemde drones. Voor €47,- vlieg je met deze drone rond.

5. Hubsan X4 Quadcopter with FPV Camera

Met 50 tot 100 meter afstand live video, een goed besturingssysteem, een vlucht recorder met SD kaart mogelijkheid en een 4,3 inch videoscherm in de controller, is dit de beste drone uit onze lijst. Door onder andere een omhulsel dat ervoor zorgt dat de camera wordt beschermt tegen ongelukken is deze drone goed voor gebruik. Voor €65,- heb je veel plezier van deze drone en maak je de mooiste beelden mee tijdens je volgende vakantie bestemming.