Cars & Bikes

YouTuber koopt goedkoopste (nieuwe) auto ter wereld en showt unboxing

Goedkoopste nieuwe auto

Een YouTuber genaamd Jason Torchinsky heeft de goedkoopste (nieuwe) auto ter wereld gekocht en maakte er een unboxing video van. De resultaten zijn verassend positief.

Goedkoopste (nieuwe) auto te koop op AliExpress

Het gaat om een Chinese elektrische auto ter waarde van 900 dollar. Wat uitstraling betreft, is het misschien een beetje wat je ervan zou verwachten, maar de video laat zien dat de bolide beter uit de doos komt dan verwacht. Want dat is hoe het voertuig arriveerde, in een doos. Laten we het erop houden dat de wagen een ‘unieke’ uitstraling heeft. Verder bevindt zich een zitplaats voor de bestuurder, er is dus maar ruimte voor één persoon voorin. Wel is er een achterbank en het rijtuig heeft zelfs een kofferbak, al moet je wel een bril opzetten om die te spotten. Om nog even wat extra luxe toe te voegen is er zelfs een panorama-dak ingebouwd.

Watch on YouTube

Rijden met de goedkoopste auto ter wereld?

Een unboxing is allemaal leuk en aardig, maar hoe rijdt de goedkoopste auto ter wereld? Dat is natuurlijk de hamvraag. Gelukkig heeft de YouTuber nog een video online gezet waarin hij de bolide even aan de tand gaat voelen. In deze video blijkt zelfs dat de bolide beschikt over een achteruitkijkcamera. Even ter herinnering, we praten nog steeds over de goedkoopste auto ter wereld van maar 900 dollar. Verder rijdt de wagen ook nog eens vrij soepel. oké, het rijden op een heuvel ging dan niet helemaal soepel, maar ja, alles heeft zijn minpunten. Toch? Je kunt zeggen wat je wilt, maar deze elektrische bak zou voor sommige mensen nog best geschikt kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan wat oudere mensen die niet ver meer reizen maar wel mobiel willen blijven. Of die ene vriendengroep die er de meest gekke stunts mee doet.

Watch on YouTube