Er staan heel wat huizen te koop, in allerlei verschillende categorieën. Ben je op zoek naar iets uniekers, iets groters en iets legendarischer dan een rijtjeshuis of twee-onder-een-kap? Dan hebben wij het huis voor je gevonden. Jammer van het prijskaartje, maar he, dan woon je wel in The Godfather villa.

The Godfather villa rijk aan geschiedenis

Het is een offer you can’t refuse en waarschijnlijk zou je deze aanbieding ook niet afslaan (mits je het geld tot je beschikking had). De The Godfather Villa staat namelijk te koop. De villa is rijk aan geschiedenis. Zo werden hier klassieke films als The Bodyguard en The Godfather opgenomen. In de klassieke maffia filmreeks was de The Godfather villa was de setting voor de beruchte scène met het afgehakte paardenhoofd in het bed. Ook president J.F Kennedy bracht hier tijd door. Samen met zijn vrouw spendeerde hij zijn huwelijksreis in de The Godfather villa. Laten we hopen dat ze hun huwelijksnacht niet in hetzelfde bed doorbrachten als waarin de scène met het paardenhoofd is opgenomen.

The Godfather villa The Godfather villa

Om je geheugen nog een beetje op te frissen: dit was de iconische paardenhoofd-scene.

Het huis zelf

De grote The Godfather Villa bevindt zich in Beverly Hills, California. In het onderkomen bevinden zich maar liefst 18 slaapkamers en 25 badkamers. Het is dan dus ook geen normaal huis, maar bedoeld voor grote evenementen en feesten. Dat is terug te zien aan de ruimte die de eigenaar tot zijn beschikking heeft. De terrassen bieden ruimte aan 400 gasten en binnen kunnen zelfs 1000 gasten worden ontvangen. Je vindt het gigantische onderkomen in Beverly Hills, California. Heb jij nog ergens $125 miljoen liggen, dan kan je de nieuwe eigenaar worden van de The Godfather villa.

The Godfather villamansion

Alle extra’s

Naast de vele ruimte biedt de mansion nog meer mooie extra’s. Buiten vind je een groot zwembad van olympisch formaat en een tennisbaan. Binnen zijn twee bioscoopzalen, een biljartkamer, een bibliotheek van twee verdiepingen en veel antieke elementen te vinden. Zoek jij het dichter bij huis, check dan het luxe penthouse dat lijkt op een rijtjeshuis of het fantastische Funda landhuis dat grenst aan het water. De nieuwe eigenaar van de beroemde The Godfather villa zullen we waarschijnlijk niet snel worden. Toch kan een beetje dagdromen niet kwaad, bijvoorbeeld bij onderstaand filmpje.