De zaken gaan goed voor StukTV. Met hun nieuwe producties verdienen de heren goud geld. Dat blijkt maar weer nu Giel de Winter zichzelf heeft getrakteerd op een nieuwe auto, wat een dikke bak!

De mannen van StukTV verdienen goud geld

Dat StukTV een regelrechte hit is, hoeven we waarschijnlijk niet meer te vertellen. De jongens gaan zelfs zo lekker dat SBS 6 hun hitserie ‘Jachtseizoen‘ op prime-time heeft uitgezonden. Het wordt dus eens hoog tijd dat hij zichzelf gaat belonen. Dat doet Giel de Winter door een dikke auto aan te schaffen.

Giel de Winter trakteert zichzelf op een nieuwe auto

Giel de Winter heeft zijn handtekening gezet onder de aankoop van een Audi RS6-R ABT Avant. Dat is op zichzelf al een hele dikke bak, maar dankzij de tuners van ABT heeft de wagen nog extra ‘spice’ gekregen. Door de tuning heeft de Audi RS6 nu 740 pk, daar kun je zeker meet thuiskomen. Door het Daytona-grijze uiterlijk krijgt de wagen een chique, maar toch sportief uiterlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel)

Audi RS6-R ABT Avant

Een Audi RS6 staat er bekend om een flink prijskaartje te hebben, al helemaal als je hem laat oppimpen. De matte sportbak stond bij VD Akker in de catalogus voor €333.848. Wat De Winter moest neertellen, is onbekend, maar in ieder geval boven de drie ton. Met 21.800 gereden kilometers op de teller is de station al enigszins iets ingereden. Meer weten over de nieuwe auto van Giel de Winter? Check dan de website van VD Akker.

nieuwe auto Giel de Winter

Niet de eerste dikke bak in zijn garage

Het is overigens niet de eerste keer dat Giel de winter zo’n brute auto heeft gekocht. De bekende Youtuber heeft namelijk al een jaloersmakende Audi Q8 50 TDI in zijn garage staan in dezelfde kleur als zijn nieuwe aanwinst. Ook hier heeft hij destijds een matige 250.000 euro voor moeten neerleggen.