Het Jachtseizoen is één van de populairste YouTube-series waar al veel bekende Nederlanders aan mee hebben gedaan. Soms komen er kandidaten voorbij die het wel heel bont maken. Zo zagen we al een keer dat ‘Lil Kleine’ werd gediskwalificeerd. Afgelopen week was Dennis Schouten aan de beurt die met een erg bijzondere strategie op de proppen kwam.

Geboycotte Dennis Schouten doet mee

Dennis Schouten heeft onlangs meegedaan aan een nieuwe aflevering van ‘Het Jachtseizoen’ op YouTube. Het is vrij opmerkelijk dat hij te gast is, aangezien hij is geboycot door Talpa. StukTV valt onder Talpa. De video is nu ruim 700.000 keer bekeken.

In het Jachtseizoen gaat een bekende Nederlander op de vlucht voor de mannen StukTV. Ze krijgen vier uur de tijd om uit handen van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens te blijven. De deelnemende sterren hebben een korte voorsprong, maar worden nagetrokken met een GPS tracker die om de tien minuten verraad waar ze zijn.

Bijna gediskwalificeerd

Dennis Schouten had een erg bijzondere tactiek tijdens zijn deelname aan ‘Het Jachtseizoen’. Hij is namelijk simpelweg ergens gaan wachten in de bosjes met twee professionele vechters (Luis Tavares en Costello van Steenis) die hem uit handen moeten houden van de heren van StukTV. Mochten de twee heren falen, heeft Dennis Schouten nog een bussje pepperspray als backup plan. Giel de Winter is het middelpunt van StukTV en laat tijdens de uitzending duidelijk merken dat hij de strategie van Dennis eigenlijk niet vindt kunnen. “Als je zo speelt dan moet dat volledig afgestraft worden. Eigenlijk moet dit zelfs een diskwalificatie opleveren”, zegt Giel in de camera.