Giel de Winter kennen we natuurlijk van StukTV, maar de programmamaker doet ondertussen veel meer dan dat. De 31-jarige Udenaar is inmiddels creatief directeur bij Talpa. Daar verdient hij aardig wat geld mee. Dat blijkt wel uit de twee prachtige sportwagens waarmee Giel de Winter arriveert bij zijn werkgever.

Giel de Winter de man achter het succes van StukTV

StukTV is geen onbekende meer in de YouTube-wereld en daarbuiten. Het kanaal van Stefan Jurriëns, Thomas van der Vlugt en Giel de Winter is het één na grootste YouTube-kanaal van Nederland. Enzo Knol loopt een haartje voor op de heren die wekelijks doldwaze video’s maken. Binnenkort is StukTV zelfs echt op TV te zien. Hun hitserie ‘Jachtseizoen’ wordt op ‘prime-time’ uitgezonden op SBS 6: zaterdagavond om half 9 openen de heren de jacht op meerdere BN’ers. Dat doet Giel de Winter niet in één van zijn brute sportwagens, maar nog steeds in de welbekende high-tech Jachtseizoen-bus.

De sportwagens van Giel de Winter

Goed, genoeg over StukTV en het succes van Jachtseizoen, laten we het eens hebben over de sportwagens van Giel de Winter. De YouTuber heeft een goed gevoel voor auto’s, niet te patserig, maar toch komt hij in stijl aanrijden. De eerste beauty is een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo – een hele mond vol. De snelheidsduivel bereikt een topsnelheid van 315 kilometer per uur, heeft 515 kW en 700 pk aan gecombineerd vermogen onder de kap en accelereert van 0 naar 100 km/u in een waanzinnig snelle 3.1 seconde. Dankzij DJ La Fuente werd Giel verliefd op de Porsche Panamera. Het prijskaartje van 118.000 euro was voor hem dan ook geen probleem.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel)

Een absolute droomauto als daily-driver

Als je meer dan 100.000 kilometer per jaar rijdt, dan is een degelijke tweede auto geen overbodige luxe. Daarom heeft Giel de Winter ook zijn droomauto in de garage staan: de Audi Q8 50 TDI. In een paar jaar tijd heeft de autoliefhebber de bolide al in meerdere kleuren overgespoten, maar op dit moment heeft de Audi Q8 een mooie brons-achtige kleur. Daarmee valt de sportwagen zeker op wanneer Giel de Winter door de straten van Uden rijdt. De 3.0-liter V6 genereert 286 pk en zorgt voor een 0 naar 100 km/u-tijd van 6.3 seconden en heeft een topsnelheid in petto van 245 km/u. Al met al twee prima keuzes voor zowel lange als korte afstanden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel)

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel)