Deze bloedmooie blondine zie je graag op je Instagram tijdlijn verschijnen. Het gaat om de Amsterdamse Germaine Peels. Van de looks van deze dame wordt elke man omvergeblazen. Even voorstellen: dit is de onwijs knappe Germaine Peels.

Wie is Germaine Peels?

Germaine Aimée Peels is 22 jaar oud en woont in Amsterdam. Ze is freelance model en Germaine Peels timmert hard aan de weg om een groter bereik te krijgen. Op Instagram heeft ze momenteel al ruim 19 duizend volgers. Grote kans dat dit aantal alleen maar oploopt. Leuk feitje: de grootste dj van Nederland, en misschien wel van de wereld volgt haar. Niemand minder dan Martin Garrix besloot om deze prachtige blondine te gaan volgen. En dat kunnen wij maar wat goed begrijpen.

Onwijs knappe blondine

De Instagram-feed van Germaine Peels is een lust voor het oog. Met haar toffe stijl, looks, blonde haren en ook nog eens geweldige lichaam is zij in principe alles wat je van een vrouw verlangt. Eerder stond ze al in de finale van de Miss Nederland verkiezing. En ze staat in de FHM 500 op plek 242. Wat ons betreft mag ze komend jaar wel een stuk hoger eindigen. Misschien wel op plaats 1. Hoe denk jij daarover?

Wij kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van de onwijs mooie foto’s van Germaine Peels. De foto’s van deze knappe dame zijn dan ook zeker het kijken waard:

Niet alleen Germaine Peels is een Nederlandse blondine die ons hart heeft gestolen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Brabantse Veerle Soeters?