We zitten meer thuis dan ooit, dus je ziet je huis ook meer dan ooit. En hoe langer je om je heen kijkt, hoe meer je ziet waar eigenlijk iets aan moet veranderen. Met andere woorden: tijd om aan het klussen te slaan. Misschien heb je dat zelfs al gedaan, nu we ruim anderhalve maand vanuit huis werken en leven. Misschien moet je nog beginnen, maar om aan de slag te gaan heb je in ieder geval gereedschap nodig.

Tijd voor nieuw gereedschap

Op de corona-kluslijst zie je allerlei klusjes die je al lang had moeten doen voorbij komen. Maar je kunt ook andere creatieve ingevingen krijgen, zoals het bouwen van een zelfgemaakte kast of misschien zelfs een zwembad in de tuin. Aan inspiratie geen gebrek in ieder geval.

Om goed te klussen heb je goed gereedschap nodig. Misschien miste je al iets bij vorige projecten of kwam je erachter dat wat je had verouderd of niet goed is. In dat geval is het tijd om tot een update van je gereedschapskist over te gaan. De schuur is opgeruimd, dus er is ook weer plek voor nieuw spul. En er is niks mooier dan nieuwe spullen in huis halen om dat project nog maar eens goed op te pakken.

gereedschap

De Lidl redt je schuur

Gereedschap kan heel duur zijn. Dat geeft toch een deuk op je goede klusstemming van het weekend. Gelukkig zijn er bij de supermarkt Lidl niet alleen etenswaren te koop. Je kunt er namelijk allerlei klusmateriaal bestellen voor een kleine prijs. Het zijn dan geen A-merken, maar voor de beginnende klusser is het heerlijk om mee te werken voor je aan de klus van je leven begint.

Zo kun je een 47-delige gereedschapskoffer bestellen met accu-schroevendraaier van Parkside voor maar €32,99. Hiermee heb je voor het fijne werk altijd de handige spullen bij je om je klus of kleinere klusje mee te doen. Schroevendraaiers, tang, handboor, stanley-mes en meer gereedschap in deze kist horen gewoon bij je basis-uitrusting.

gereedschap

Voor de grotere klussen is ook groter gereedschap nodig. Ga je grotere stukken zagen? Dan zit je met de Parkside Handcirkelzaag voor €49,99 goed. Met de traploos instelbare zaagdiepte en zaaghoek kun je heel nauwkeurig werken.

Om goed te kunnen boren is een schroefboormachine met accu heel handig om te hebben. Dit kan een hele grote investering zijn, maar bij de Lidl heb je er eentje voor €29,99. Hopelijk vinden je buren je achteraf nog wel aardig.

Als je aan het houtbewerken bent geslagen is het fijn om een schaafmachine te hebben. Op de website van de Lidl bestel je voor €34,99 je nieuwe schaafmachine. Als je materiaal moet snijden ontdek je pas hoe fijn het is als je daar een goed mes voor hebt .Maak met een multifunctioneel mes mét accu voor €39,99 je schuur compleet. Je gereedschap is binnen, laat maar zien dat jij níet in aanmerking komt voor Help, mijn man is klusser.

gereedschap