Entertainment

Schrijver George R.R. Martin heeft slecht nieuws voor fans van ‘Game of Thrones’

game of thrones

George R.R. Martin vertelt in een post over komende projecten en brengt daarbij slecht nieuws voor alle Game Of Thrones fans.

Game Of Thrones imperium uitbreiden

Game of Thrones is een groot succes voor HBO. De streamingdienst besloot dan ook om het imperium uit te breiden met enkele spin-offs. Tot dusver is de serie House of the Dragon het enige nieuwe verhaal dat zich afspeelt in de wereld van Westeros. Het eerste seizoen van deze reeks was een waar succes en er wordt ondertussen hard gewerkt aan een tweede deel. En daar zal het ongetwijfeld niet bij blijven.

View post on Instagram
 

Slecht nieuws voor Game Of Thrones fans

Recent geleden besloot Martin een bericht te plaatsen op zijn online blog genaamd Not A Blog. Hij vertelt over de plannen van de komende maanden, waaronder het langverwachte boek The Winds of Winter. Ook het tweede seizoen van House of the Dragon komt aan bod, samen met meerdere Game of Thrones shows die in ontwikkeling zijn bij HBO. Maar niet te vroeg juichen, de schrijver geeft namelijk ook aan dat sommige projecten niet verder worden gemaakt.

View post on Instagram
 

WarnerMedia, het moederbedrijf van HBO, zou een grote besparingsronde hebben gehad. Hierdoor zijn veel plannen voorlopig opgeschort. “Alle veranderingen bij HBO Max hebben zeker invloed op ons gehad”, vertelt Martin. “Ik werk momenteel aan heel wat spin-offs die in ontwikkeling zijn bij HBO. Sommige daarvan gaan sneller vooruit dan andere, zoals dat altijd het geval is. Geen enkele heeft voorlopig groen licht gekregen, hoewel we hopen dat dat misschien binnenkort wel het geval is. Een paar spin-offs zijn op dit moment opgeborgen, maar ik ben het er niet mee eens dat ze daarom geannuleerd zijn. Je kunt iets net zo gemakkelijk weer boven halen dan dat je het kan opbergen.”

View post on Instagram
 

‘Aantal Game of Thrones shows wel al in de maak’

Het is voor nu nog onduidelijk welke spin-offs er precies geparkeerd zijn. Een aantal shows waar naar verluidt wel al aan gewerkt wordt zijn: een live-action prequel show van The Sea Snake genaamd 10,000 Ships, een serie waarin de avonturen van Ser Duncan the Tail en Aegon V Targaryen worden getoond en een Jon Snow sequel serie. Verder zouden er ook meerdere geanimeerde shows in de maak zijn. Voorlopig moeten we het dus nog even doen met de serie House of the Dragon. Niet dat dat heel erg is, de serie scoort namelijk gemiddeld een 8.5 op IMDb!

House of the Dragon nog niet bekeken? Bekijk hieronder de trailer!

Watch on YouTube