Één van de grootste namen binnen de lijnen op dit moment, Memphis Depay. De oranjespeler die onder contract staat bij Lyon is opvallend, in allerlei opzichten. Allereerst op het voetbalveld, waar hij maar wat graag laat zien welke skills hij in huis heeft. Ook buiten het voetbal trekt Memphis de nodige aandacht. Via zijn Instagramaccount of met zijn eigen hiphop-nummer met bijbehorende videoclip. Dat de 26 jarige profvoetballer graag in het middelpunt van de aandacht staat wordt extra duidelijk bij het nemen van een kijkje in zijn garage. De hoeveelheid dikke bakken die daar gestald staan is onvoorstelbaar.

Over profvoetballer Memphis Depay

De Nederlandse aanvaller die in 2013 zijn debuut maakte in het Nederlands elftal verruilde in 2017 zijn club Manchester United in voor Olympique Lyon. Memphis Depay is aanvaller in bloed en nieren en laat dan ook graag zien hoeveel snelheid hij in huis heeft. Je voelt hem vast al aankomen, mooi bruggetje naar de snelheid die hij daadwerkelijk in zijn huis heeft, althans, in zijn garage. Memphis houdt van auto’s en al helemaal van auto’s waar anderen jaloers op zijn. Zijn collectie liegt er dan ook niet om. Kijk je even mee?

Rolls Royce Wraith Mansory

We beginnen meteen met de allerdikste wagen die Memphis Depay in zijn garage gestald heeft. De Rolls Royce -die er van zichzelf al prima mag wezen- is door Mansory van een upgrade voorzien. De wagen is zwart, met zwart ohja, en matzart. De wagen kost zonder de upgrade al 350.000 euro en als we de foto’s zien komen daar nog wel de nodige kosten bij. De bak trekt in 4.4 seconden naar de 100 en met een topsnelheid van 300 km/u en 740 pk is de Wraith een wagen waarmee je iedereen omver blaast. Lekker bezig Memphis.

View this post on Instagram

One foot out the door.

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Mercedes AMG G63 Mansory

Een keiharde concurrent voor de éérste plek in de garage van Memphis Depay is de Mercedes AMG G63 Mansory. Ook deze bak is voorzien van de magic touch van Mansory. De wagen heeft 600 pk en accelereert van 0-100 en 4.5 seconden. De prijs voor een wagen als deze is 230.000 euro, zonder alle upgrades.

Mercedes Maybach S650

Als we zijn Instagram mogen geloven is dit de nieuwste parel van de aanvaller. Misschien vind je het niet meteen de opvallendste wagen, hij is immers niet zo glimmend als bijvoorbeeld de LaFerrari van Arsenal spits Aubameyang maar wanneer je hoort dat er maar 300 exemplaren van deze Mercedes bestaan snappen we de interesse van Memphis Depay een stuk beter. De prijs ligt tussen de 355.000 en 449.995 euro. Levert je wel een unieke wagen op met een 6.0-liter V12 met 630 pk. Topsnelheid ligt op 250 km/u en in slechts 4.1 seconde tik je de 100 aan.

Audi RS6

Memphis Depay, een man naar ons hart. Natúúrlijk heeft hij als afsluiter van dit imposante lijstje nog even de Audi RS6 gereed. We gaan er vanuit (gebaseerd op het niet heel zuinige levensstijltje van de voetballer) dat hij voor de dikst mogelijke versie is gegaan. Wederom is hij gezwicht voor een geheel zwarte variant en ook hier is dat een groot succes. De prijs ligt waarschijnlijk tussen de 150.000 en 160.000 euro met een meer dan heerlijke 600 pk onder zijn kont.

View this post on Instagram

❄️ -7

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Een beetje confronterend is het wel, een 26 jarig gastje met een garage van dit kaliber. Schrale troost voor de echt jaloerse types: helemaal zeker dat Memphis Depay deze auto’s daadwerkelijk allemaal op een rijtje heeft staan is het niet. De kans bestaat dat hij ze omwisselt of inruilt. Al lijkt het er op dat hij bezig is met het opbouwen van een goede verzameling. We houden hem in de gaten, wie weet wat voor nieuw scheurijzer hij er komende tijd aan toevoegt. Zolang hij blijft presteren op het veld vinden wij het meer dan prima dat hij zijn salaris besteed aan de dikste verzameling die we in tijden zagen.