Gear

De ideale gaming-setup inclusief je eigen gaming-bed

gaming-bed

Tijdens het gamen geen zin om je nest te verlaten? Dan is deze ultieme gaming-setup misschien wat voor jou.

Gaming-bed voor mensen die niet willen opstaan tijdens gamesessie

Spellen als Fifa of Call of Duty waren nog nooit zo ontspannen als met het gaming-bed van het  Japanse bedrijf Bauhutte. Zij kunnen namelijk je kamer een complete metamorfose geven waardoor je opeens beschikt over een unieke gameroom. Eén keer gaan liggen en je hoeft praktisch niet meer op te staan.

De gaming-meubels van Bauhutte zijn allemaal de moeite waard, maar de ultieme eye-catcher is wel het gaming-bed. Met dit toestel – zo kunnen we het wel noemen- wordt het gamen relaxter dan ooit en kun jij jezelf nog beter afsluiten van de buitenwereld. Hoe zoiets eruit ziet liet de onderneming recentelijk nog via social media zien.

Ultieme gaming-ervaring

Als het aan Bauhutte ligt gaat het om de totale gaming-ervaring. Dat krijg je nog altijd het beste door je niet te beperking tot een eenvoudige gamingstoel, maar juist door diverse gaming meubels. Door verschillende items te combineren ontstaat je unieke gamingroom, inclusief bed. Dat laatste is overigens geen overbodige luxe, je kunt dan echt alles vanuit je bed doen. Met een indrukwekkend groot scherm voor je neus zit of lig je perfect terwijl je alles binnen handbereik hebt. Veel beter gaat het niet worden. Je toetsenbord is eenvoudig te bedienen, aan de koptelefoon is ook gedacht en je smartphone kun je handig in een grijparm op de perfecte positie, vlakbij je oor dus.

WALL-E

Of je het echt ideaal vindt hangt van jezelf af, feit is natuurlijk wel dat het duidelijk is geïnspireerd op Pixar’s Wall-E. Zo hoeven mensen met een extreme vorm van obesitas niet meer op te staan. Mocht het in ieder geval beantwoorden aan jouw ideaal van een gaming-setup, check dan de website van Bauhutte. Ook daarvoor hoef je niet uit je stoel.

Beeld: Bauhutte.