Alhoewel niks zo menselijk als winderigheid is het wellicht minder prettig in gezelschap. Het is een van de dingen die je graag wilt voorkomen tijdens je date, een beetje flinke, minder aangenaam ruikend luchtje produceren gaat je immers niet helpen aan een tweede date met dezelfde dame. Nu hoef je anno 2021 niet meer de bilspieren gespannen samen te persen om ongewenste luchtjes te voorkomen. Voortaan kun je dankzij de FartVac je windjes laten zonder dat een ander er last van heeft!

De oplossing tegen winderigheid

Dit apparaatje is, geloof het of niet, ’s werelds eerste schetenzuiger. Oké, klinkt vreemd, maar het is een vacuüm- en filtersysteem, wat de lucht in de directe omgeving zuivert. Op zich niets nieuws, maar dit is dus een systeem in miniformaat. Laat je dus een windje, dan zuigt het apparaat de gassen op voordat ze tot vervelende reacties van anderen gaat leiden. Kortom, schaam je vooral niet voor je eigen winderigheid na het eten van bijvoorbeeld bruine bonen.

de oplossing tegen winderigheid (1)

Reinigt elk onaangenaam luchtje

Het geheel bestaat uit een rubberen luchtpomp wat je met de hand bedient. De in- en uitlaat is verbonden met een actief koolfilter wat zorgt voor de reiniging van de lucht. Deze inlaatbuis knip je op de gewenste lengte waarna je het ene uiteinde onder je kleding verbergt waarbij de slang heel subliem in de buurt van je achterwerk legt. Prop het overigens niet in je achterste, dat gaat namelijk niet goed komen.

Voel je dat er een ferme scheet dwars zit, houd je dan zeker niet in. Knijp in de rubberen bal zodat de lucht wordt opgezogen zodra je die ferme wind laat ontsnappen. Het filter vangt de geur op en jij hoeft je nergens voor te schamen! Met andere woorden: het is de vinding van de eeuw en een absolute must-have.

Te koop via Amazon

Mocht je na het lezen van bovenstaande denken dat het een of andere vroege 1 april-grap is, dan heb je het mis. In tegenstelling tot het plantenurinoir of de doe-het-zelf-vasectomiekit, is de FartVac dus wel echt. Kortom, het is het ideale cadeau voor die vriend of vriendin die je op een ludieke manier terug wil pakken voor alle flauwe grappen uit het verleden. Je kunt het kopen op Amazon en gezien de positie feedback is het zeker geen miskoop.