Soms kom je huizen tegen en weet je meteen: hier wil ik wonen. Eén blik op het prijskaartje haalt je doorgaans weer snel uit die droom, maar toch blijft het fijn om af en toe te kunnen wegdromen. Deze Funda villa is van alle gemakken voorzien en straalt één en al luxe uit.

Funda villa is van al het luxe voorzien

Dat Funda vele parels waarborgt wisten we al lang. Zo schreven we eerder bijvoorbeeld al over het gigantische huis met eigen bruine kroeg. Ook de mogelijkheid om de nieuwe bewoner te worden van een heuse molen staat hoog aan ons wensenlijstje. Wil jij voor luxe gaan en heb je nog een paar miljoen op de bank gaan, ga dan voor deze Funda villa.

Funda villa Funda villa

Meer dan genoeg ruimte en zon

De Funda Villa vind je in Oud-Zuid in onze hoofdstad. Het onderkomen beschikt over vijf slaapkamers, vier badkamers en maar liefst zes balkons. Zo is er altijd wel een balkon om van de zon te genieten, maar dat kan natuurlijk ook in de ruime tuin. Die ligt namelijk op het zuiden en is 90m².

Funda villaFunda villa

Van zwembad tot kookeilanden

Waterratten kunnen naar hartenlust gebruikmaken van het binnenzwembad en vervolgens de sauna induiken. Andere extra’s die er te vinden zijn bij de Funda Villa zijn onder andere een lift, een grote woonkeuken met maar liefst twee kookeilanden en badkamers die zijn uitgerust met marmer.

huis zwembad

Funda villa met eigen cabriodak

Uniek aan de vierde verdieping is het feit dat deze over een heus ‘cabriodak’ beschikt. Dit kan gemakkelijk worden geopend, zodat deze plek zich perfect leent voor hobby’s en partijen. Als nieuwe eigenaar krijg je bovendien drie parkeerplaatsen, iets waarvan we weten dat dit in Amsterdam nog wel eens een probleem kan zijn. Voor het totale prijskaartje moet je helaas wel diep in de buidel tasten. De Funda villa staat namelijk voor €6.900.000,- te koop. Check de advertentie om te oordelen of dit inderdaad het nieuwe huis gaat zijn dat in je (dag)dromen voorbij gaat komen.

Funda huis