Waar heb jij afgelopen nacht over gedroomd? Grote kans dat je de komende avond gaat dromen over dit prachtige Funda-huis. Het is namelijk ongelofelijk ruim en van alle gemakken voorzien. Denk aan je eigen zwembad, grote kamers en luxe voorzieningen. Als kers op de taart word je ook nog eens de nieuwe eigenaar van je eigen kroeg.

Dit Funda huis is werkelijk prachtig

Het Funda-huis bevindt zich in Dongen. Als nieuwe eigenaar ervaar je ongelofelijke rust, want het huis beschikt over een groot oppervlakte aan eigen grond. Binnen in het huis vind je veel hout, natuurlijke elementen en authentieke stenen muren. Dit wordt gecombineerd met luxe voorzieningen. Vooral de keuken is gigantisch groot en uitgerust met moderne aspecten. Voor luxe diners heb je hier alles wat je nodig hebt. Boven zijn meerdere slaapkamers, badkamers en een inloopkast te vinden.

Funda

Ook buiten zijn de voorzieningen talrijk

Buiten is een groot grasveld te vinden en een grote schuur, maar ook een bijgebouw voor gasten. Ideaal voor een mannenweekend. Ontspannen doen jullie in het zwembad, of in de aangrenzende lounge-ruimte. Mocht je van al deze extra’s al achterover zijn geslagen, krabbel dan even overeind. Het meest unieke moet namelijk nog komen. Dit Funda-huis beschikt namelijk ook over een eigen bruine kroeg.

Funda FundaFunda

Eigen privé bruine kroeg in je achtertuin

Een bruine kroeg kun je natuurlijk ook zelf bouwen. Zo bouwde een Schotse man zijn eigen sportsbar in zijn achtertuin, compleet uitgerust met alle benodigdheden voor een avond sport kijken. De bruine kroeg van het Funda-huis bevindt zich op het terrein. De bruine kroeg is knus en warm. De perfecte plek voor een paar speciaalbieren of een goed glas whiskey. Bovendien leent de privacy zich perfect voor late gesprekken en pokeravonden. De perfecte mancave dus, en dat in je eigen achtertuin.

zwembad bruine kroeg bruine kroeg

Het Funda-huis en alle extra’s staan samen te koop voor €1.375.000. Check de advertentie om een compleet beeld te krijgen voor die dromen van vanavond.