Je staat bij de achterdeur en werpt een blik op je tuin. De een ziet wat er aan plantenwerk gedaan moet worden, de ander vindt het allemaal wel prima. Weer een ander is een echte grote speler en denkt in meesterlijke plannen. Voorbeeld? Deze Schotse man bouwde zijn eigen sportsbar in zijn achtertuin.

Deze privé sportsbar is de droom van elke man

Dat mensen met originele ideeën komen om hun eigen achtertuin om te toveren tot een echte parel wisten we al langer. Zo bouwde een Amsterdamse vrouw zelf een zwembad in haar achtertuin. Stephen Andrew uit Glasgow gaat echter nog een stap verder. Hij besloot, nadat hij met een vriend over het idee praatte tijdens een biertje, een heuse sportsbar te bouwen in zijn tuin. Dit deed hij naar aanleiding van zijn vakantie die was uitgesteld door de corona-maatregelen. Het resultaat mag er zijn.

sportsbar

Een bar die van alle gemakken is voorzien

Met een warme temperatuur en een koud biertje waan je je in de tuin van Stephen zo op de Canarische eilanden. Dat was dan ook meteen zijn vakantiebestemming. De sportsbar biedt een goed alternatief. Het bouwwerk beschikt onder andere over eigen WIFI en de mogelijkheid om live sportwedstrijden te zien. Ook is de bar rijkelijk voorzien van voldoende bier. Een fantastische plek dus om even te ontsnappen aan de soms nogal hectische realiteit.

sportsbar

Je eigen achtertuin omtoveren tot de ‘place to be’

Nu heeft niet iedereen de beschikking over de ruimte, materialen en vastberadenheid van Stephen. Toch kun jij gemakkelijk de kroegen naar je eigen achtertuin halen. Bijvoorbeeld door thuis je eigen speciaalbier te maken. Zet een sportwedstrijd op en haal één van de mooie betaalbare barbecues in huis. Voor je het weet is je achtertuin de nieuwe favoriete plek van jou en je maten.