Soms kan schijn bedriegen. Van buitenaf lijkt een huis voornamelijk knus en sfeervol (of juist oud en versleten), maar eenmaal binnen blijkt het ruim, luxe en groot te zijn. Dit was al eerder het geval bij het ‘gewone’ huis dat van binnen een heuse mancave bleek te zijn. In Amsterdam staat er een huis te koop dat je ook zal doen verbazen. Achter de blauwe deur van het Funda huis vindt je namelijk een stijlvol interieur met luxe extra’s.

Funda huis verbergt hele hoop luxe

Het Funda huis vind je in Amsterdam aan het Amstelveld. Dit huis is maar liefst 261 m² groot. Dat niet alleen: ook heb je de beschikking over een tuin van 50 m² en meerdere dakterrassen. Je hoort het goed: meerdere. Het huis bestaat namelijk uit vier verdiepingen, elk met hun eigen extra voorzieningen. Zo hebben sommige slaapkamers een inloopkast. Ook vind je een infrarood sauna in het huis én kan je als kunstenaar gebruik maken van het atelier.

Funda huisFunda huisFunda huis

Kindvriendelijk ex-monument

Het achterhuis en de tuin hoorde vroeger bij een monumentaal pand. Goed, het is wellicht niet zo speciaal als wonen in de enorme molen die te koop staat. Toch is dit Funda huis een perfecte keuze voor gezinnen. De wijk wordt in de advertentie als kindvriendelijk beschreven en gemoedelijk. Bovendien kunnen de gezinsgenoten over hun eigen kamer (en zelfs verdieping) beschikken. Door de centrale ligging bevindt je je bovendien in het hart van de stad.

Funda huis badkamer sauna

Flink geldbedrag wordt gevraagd

Er zit echter wel één maar aan het huis. En dat is het prijskaartje. Het is maar de vraag of (jonge) gezinnen de vraagprijs zomaar kunnen neertellen. Voor het Funda huis wordt in de advertentie namelijk een bedrag van €3 miljoen euro gevraagd. Toch nog even door sparen dus. In de tussentijd kunnen we genieten van (en wegdromen bij) de foto’s.

Funda huis woonkamerFunda huis Funda huis