In de categorie huizen is dit appartement wel de betekenis van het spreekwoord “schijn bedriegt”. Op de plek van dit huis zou je een middelmatige woning verwachten waar een simpele douche en klein keukentje in zitten. Maar zodra de deur opengaat word je keer op keer verbaasd bij elke ruimte. Deze mancave verleidt jou tot verhuizen.

Appartementje in Ridderkerk

De advertentie op Funda betreft een appartement gelegen in Ridderkerk. Op de 2e verdieping van een flatgebouw is deze woning te vinden, die op het eerste gezicht lijkt op een standaard flatwoning in een standaard flatgebouw. Maar de laatste bewoner heeft er een brute mancave van gemaakt die volgestouwd is met luxe en stijl.

mancave

Recent verbouwd tot mancave

Als je hier een paar jaar geleden was gekomen, was het inderdaad zo’n normaal appartement als hoe het er van buiten uit ziet. In 1968 is het al gebouwd, maar in 2018 en 2019 is het pas verbouwd tot de mancave die het nu is. De zwarte kleur die veel terugkomt maakt het stijlvol en strak, maar niet donker. De verbouwing heeft ook veel goeds gedaan voor de badkamer. Dankzij het moderne design van de wastafel en muren van zwarte tegels en bakstenen voelt het douchen alsof je in een luxe hotelkamer staat.

mancave

Volledig verzorgd

Los van de badkamer zal de rest van het appartement op Funda ook niet tekort doen aan je wensen. Op het ruime zonnebalkon kun je in de zomer lekker buiten zitten en barbecue├źn. De woning, die een totale oppervlakte van 75 vierkante meter beslaat, kost 225.000 euro. Hier vind je wel 2 slaapkamers in en een degelijke keuken. Maar wat dit huis echt tot een mancave maakt is het interieur. Dit kun je dan ook overkopen voor een meerprijs, maar helaas krijg je de motor er niet gratis bij. Je kunt natuurlijk zelf ook nog het interieur aanvullen met je eigen favoriete bijzettafel of andere toevoeging. Oordeel zelf of dit huis inderdaad wat voor jou is en neem een kijkje tussen de foto’s:

mancave mancave