Nu je veel thuis op de bank zit ga je misschien toch kritischer om je heen kijken in huis. Met al die uren thuis moet het er wel een beetje goed uit zien. Is die bank nog wel leuk, kan er iets nog verbeterd? De ultieme verbetering wordt nu gepresenteerd voor in de huiskamer: een bijzettafel in de vorm van een controller. Kom helemaal in thema tijdens het gamen, pimp je woonkamer of man-cave en toon je liefde voor je console.

De controller bijzettafel

Voor de echte fans van hun PlayStation kun je een PS3-controller kopen in het supergroot. De bijzettafel is net zo groot als een gemiddelde koffietafel, maar nu is het een controller met complete details erin verwerkt. Je hoeft niet bang te zijn dat er vuil tussen de knopjes komt, want er zit een glazen plaat in de juiste vorm overheen. Wel zitten er gaten op de plekken van de beweegbare delen, die je in het klein met je duim bestuurt. Dankzij de handige ingebouwde opbergruimte kun je al je spellen en (echte) controllers hier ook handig in kwijt. Wanneer de PlayStation 5 ons eindelijk echt heeft bereikt raakt de tafel misschien wel weer een beetje verouderd. Heb je wel interesse? Dan is hij hier te verkrijgen. Schrik alleen niet van het prijskaartje.

bijzettafel

bijzettafel

Ook in Xbox vorm

Voor de mensen die minder van zijn van de PlayStation maar liever met een Xbox spelen is er ook een mooie bijzettafel gemaakt. Deze is inderdaad in de vorm van een Xbox-controller. Ze zijn er in het zwart en in het rood, zodat je hem nog kan matchen met je eigen controllers. Tot op het kleinste detail is deze tafel nagemaakt van een origineel. Hij komt niet automatisch met een glazen plaat eroverheen, maar voor een kleine bijbetaling kan die erbij geleverd worden. Ook hiervoor geldt, hij raakt wel een beetje gedateerd wanneer de Xbox Series X met een nieuwe uitkomen. Gelukkig is de controller daarvan niet zo heel verschillend als van de oude exemplaren. Zie je hem al helemaal in je woonkamer staan? Dan is hij hier te verkrijgen. Let wel, het prijskaartje is niet heel zuinig.

bijzettafel