Joel Beuker is in één adem te noemen met goud. Alles wat de beste man aanraakt verandert in goud. Na verschillende bolides heeft ‘ie nu wel een heel bijzonder nieuw item aan zijn wagenpark toegevoegd: een gouden Formule 1-auto.

Joel Beukers en zijn liefde voor auto’s 

Absolute contentmeister Joel Beukers is in zijn video’s regelmatig te bewonderen in de dikste bolides. Zo heeft hij onlangs een Mercedes-AMG G63 6X6 gekocht én deze vervolgens volledig goud laten wrappen. En dan hebben we het nog niet eens over zijn Lamborghini Urus, Lowrider en andere bolides. Maar nu heeft Joel Beukers een wel érg bijzondere auto in zijn garage staan: een gouden Formule 1-auto.

Gouden Formule 1-auto van Joel Beukers

Ja, je leest het goed: een gouden Formule 1-auto. Grote kans dat Max Verstappen toch wel met enige jaloezie naar deze gouden Formule 1-auto van Joel Beukers kijkt. In de YouTube-video waar de wagen wordt onthuld door niemand minder dan autocoureur Richard Verschoor, die anno 2021 uitkomt in de Formule 2.

Bij het onthullen van het ‘kleine’ cadeau is Joel Beukers helemaal verbouwereerd: “Dit is wel echt een apparaat, ey! Dit hadden we nog nodig.”

Scheuren op het circuit in Barcelona

Helaas voor Joel Beukers is accu van de dikke V8-motor van de gouden Formule 1-auto leeg, dus een testrit laat nog even op zich wachten. Bovendien moet de gouden Formule 1-auto nog eerst rijklaar gemaakt worden. Wanneer dat gaat gebeuren wordt in de video al gauw duidelijk: als Joel Beukers op zijn YouTube-kanaal de 300.000 abonnees aantikt (hij zit nu op 217.000) gaan het goudhaantje en consorten flaneren op het circuit van Barcelona, met als leermeester the one and only F2-coureur Richard Verschoor. Dus, hup haast je naar het YouTube-kanaal van Joel Beukers. Wij willen namelijk maar wat graag deze gouden Formule 1-auto zien scheuren over het circuit.