Dat Floyd Mayweather kan zwemmen in het geld, was natuurlijk allang bekend. De voormalig bokskampioen steekt dat ook niet onder stoelen of banken. Floyd Mayweather pronkt namelijk met een peperduur horloge op Instagram.

Multimiljonair dankzij een glansrijke bokscarrière

Floyd Mayweather staat bekend om het showen van zijn eigendommen. Dankzij zijn excellente bokscarri√®re kan de Amerikaan alles kopen wat hij maar wil. Dat laat hij ook maar al te graag zien. Zo gaf Floyd ons onlangs nog een gulle rondleiding door zijn ongekende autocollectie en deed hij dat al eerder in zijn enorme huis. Ook op Instagram flaneert ‘Money’ Mayweather regelmatig in de duurste outfits met de meest bizarre accessoires. Onlangs plaatste Floyd Mayweather een foto waarop hij een peperduur horloge om zijn pols heeft.

Floyd Mayweather showt zijn peperdure horloge

Over zijn smaak valt te twisten, want de outfit is op zijn zachtst gezegd ‘opvallend’. Dit zal dan wel de ‘mode’ van dit moment zijn in Dubai. Waar ons oog op valt is het horloge dat Floyd Mayweather draagt. In de slides licht de steenrijke Amerikaan zijn sieraden ook nog even extra uit. Voor het gemak zet hij het model en de prijs gewoon in de caption. Dat scheelt ons ook weer wat researchwerk, waarvoor dank, Floyd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Een zeer exclusieve Audemars Piguet Rainbow Tourbillon

Zoals Floyd Mayweather zelf ook al vermeld, is het een heel exclusief horloge. Floyd is blijkbaar heel erg trots op zijn Audemars Piguet Rainbow Tourbillon. En waarom ook niet? Wij vinden het klokje prachtig en met zo’n prijskaartje (2.000.000 dollar) zouden wij er ook mee pronken.

Het is niet de eerste keer dat Floyd Mayweather zijn peperdure horloge in de spotlight zet. Net wanneer je dacht dat het niet nog gekker kon, postte hij twee weken geleden nog een foto met een ander horloge op Instagram. Volgens de ex-bokser was het prijskaartje van dit Jacob & Co-horloge 18 miljoen dollar(!)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather)