De zakken van Floyd Mayweather zijn goed gevuld, dus dat hij een vet huis heeft is niet meer dan logisch. Toch is het iedere keer weer indrukwekkend om te zien wat rijke mensen met hun huizen doen, dus dit keer kijken we naar het prachtige huis van Floyd Mayweather.

Het huis van Floyd Mayweather

Eigenlijk is het heel simpel; dit huis is een paleis. Al bij aankomst ziet het er namelijk zo uit. Het is niet per se een modern uitziende woning, want het heeft wat architectuur die je kan herleiden uit de Griekse cultuur. Al heeft het huis ook zo zijn moderne aspecten, maar wat verwacht je ook van een woning van tien miljoen dollar. Naast zijn eigen woning zijn er ook nog twee gasthuizen, dus er is ruimte genoeg om iedereen te ontvangen.

huis van Floyd Mayweather

In het royale huis van Floyd Mayweather vind je elf slaapkamers en veertien badkamers. Het huis staat in Las Vegas, want dat is ook waar zijn Girl Collection TMT zit. Dit is zijn stripclub waar hij zijn aanstaande vrouw heeft ontmoet. Recentelijk heeft hij op Instagram een huis tour gegeven aan zijn fans, dus nu weten we eindelijk ook hoe het ‘nederige stulpje’ er van binnen uit ziet. Zo zijn er goed ingerichte kamers, heeft hij een sneaker kamer en liet hij zelfs zijn binnenplaats met fontein zien.

huis floyd

Het bekostigen van dit gigantische huis

Een huis van tien miljoen is niet voor iedereen weggelegd, maar het huis van Floyd Mayweather is slechts een fractie van zijn vermogen. Met zijn bokscarriĆØre heeft hij namelijk al een mooi vermogen bij elkaar gespaard en met na zijn meest recente gevecht met Logan Paul is dit vermogen gigantisch hard gestegen. Naar eigen zeggen is er namelijk zo’n 100 miljoen dollar bij gekomen na dit spektakel. Dus deze woning lijkt dan ineens een stuk goedkoper, maar ondanks dat blijft het huis van Floyd Mayweather er fantastisch uitzien.