Floyd Mayweather is een van de rijkste sporters ter wereld. Dat is ook te zien aan de auto’s waar hij in rijdt. Hij heeft namelijk een behoorlijk wagenpark staan, daarom kijken we dit keer naar de autocollectie van Floyd Mayweather, want daar valt je mond van open.

De autocollectie van Floyd Mayweather

Als je geld als water hebt is het bijna een vereiste om in een dure of luxeauto’s te rijden. In Mayweather zijn geval gaat het om een heel wagenpark. Hij heeft zelfs twee collecties… Een hiervan is compleet zwart en de andere collectie is wit. Natuurlijk gaat dit niet over een paar simpele wagens, maar om dure sportwagens zoals Bugatti en Rolls-Roycewagens. De autocollectie van Floyd Mayweather wordt geschat op een waarde van zo’n 23,5 miljoen euro. Dus je kan er vanuit gaan dat hier een paar echte parels tussen zitten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Zwarte en witte collectie

De autocollectie van Floyd Mayweather bestaat dus uit twee delen, dit zijn geen verschillende, maar juist in beide collecties precies dezelfde auto’s. De collectie die in Las Vegas staat is bijna compleet wit en die in Los Angeles staat is helemaal zwart. In deze collectie staan dus veel verschillende soorten Rolls-Royce’, maar ook Bentleys en een aantal brute uitvoeringen van Mercedes. Ook heeft hij ook Lamborghini’s en Ferrari’s staan, maar toch zijn dit niet per se zijn favoriete auto’s, want van zijn lievelingsauto heeft hij er maar liefst vier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Bugatti Veyron

In de autocollectie van Floyd Mayweather vind je 4 verschillende Bugatti Veyron’s. Zoals je verwacht heeft hij natuurlijk een zwarte en een witte, maar daarnaast heeft hij er dus nog twee. Een hiervan is zilver en de andere is mat zwart met oranje. Al met al heeft Mayweather zo’n 100 auto’s in zijn garage staan. Een ding is zeker: de autocollectie van Floyd Mayweather is de droom van bijna elke man.