Gear

Deze iconische speelgoedtelefoon kun je binnenkort écht gebruiken

Fisher Price telefoon

Tegenwoordig hebben we de meest high-tech mobiele smartphones. Maar wat was eigenlijk jouw allereerste telefoon? De kans is groot dat je als klein kind de iconische kleurrijke Fisher Price telefoon op je kamer hebt gehad. Hiermee heb je waarschijnlijk uren fictieve gesprekken gevoerd met je moeder, oma of de koning. Binnenkort kunnen we de Fisher Price telefoon echt gebruiken om te bellen. Dat is pas nostalgie op ten top.

Echt bellen met de iconische Fisher Price telefoon

Je kent ‘m vast nog wel. De plastic telefoon waarmee je de beste gesprekken kon voeren. Dankzij een draaipaneel kon je de desbetreffende telefoonnummers invoeren. Vervolgens hoorde je allerlei geluidjes, maar echt bellen kon je natuurlijk nooit. Daar brengt Fisher Price verandering in. Dankzij een nieuwe Bluetooth-verbinding van de speelgoedtelefoon kun je nu echte gesprekken voeren met de iconische telefoon.

Watch on YouTube

Bellen met Bluetoothverbinding

De nieuwe uitvoering van de Fisher Price telefoon ziet er nog vrijwel precies hetzelfde uit. Het bedieningspaneel heeft alle kleuren van de regenboog en de telefoon kijkt je altijd lachen aan. Het enige verschil is dat je nu met de grote rode hoorn ook echt kunt bellen. Daarvoor heb je wel een draad- of Bluetooth-verbinding nodig met je eigen smartphone. Maar hé, dit móét je toch een keer gedaan hebben?

De Fisher Price telefoon kun je gemakkelijk koppelen met je Android- of IOS-telefoon. Wanneer er een connectie is gemaakt met de speelgoedtelefoon hoor je “Hi there, good to go!” en kun je door de rode hoorn spreken. Wil je liever handsfree bellen? Dan druk je gewoon op de rode knop en voilà, de lachende telefoon begint tegen je te praten.

Bestel de geniale speelgoedtelefoon

Je kunt zelfs andere mensen bellen door daadwerkelijk het nummer in te voeren op de Fisher Price telefoon. Mocht het gesprek nou afgelopen zijn, dan hang je op door de hoorn weer neer te leggen. Mocht je (net als wij) dit ding graag willen uitproberen? Dan is-ie te koop voor 60 dollar.