Natuurlijk is het vreselijk handig als je een ster bent in het versieren van vrouwen. Als je daarnaast ook beschikt over goede communicatie skills heb je het helemaal makkelijk, want van podiumvrees is dan geen sprake. De realiteit is dat die combinatie zelden tot nooit voor komt. Het goede nieuws is dat je goed communiceren wel kunt leren. Met de volgende tips knoop je een gesprek aan met de vrouw van je dromen.

Een gesprek met de vrouw van je dromen

Versieren is meer dan creatief zijn, het is ook een kwestie van zelfvertrouwen hebben en weten wat je moet zeggen. Met een oppervlakkig compliment ga je het niet redden. Er zijn echter genoeg manieren om jezelf een flinke boost te geven zodat je vanaf nu wel op die mooie vrouw af durft te stappen. Die droomdate regel je vanaf nu dus zelf.

de eerste date

Zo benader je haar

Natuurlijk kun je wachten op het magische moment dat de vrouw van je dromen op jou af stapt en een gesprek begint. Erg waarschijnlijk is dat niet. Slechts een zeer klein percentage van de vrouwen is zo pro-actief dat ze zelf op een man afstappen. Nog altijd is de man de jager en tenzij je het noodlot wilt tarten zul je zelf de eerste stap moeten zetten. Goede tip: maak gebruik van haar lichaamstaal om in te schatten hoe ze gaat reageren en probeer de volgende tips te onthouden:

  • Maak eerst oogcontact en lach subtiel;
  • Let op je eigen lichaamstaal en zorg ervoor dat je niet al te gesloten overkomt;
  • Spreek haar aan als ze alleen is. Doe je dat als ze bij haar vrienden staat, dan is de kans groot dat je poging faliekant mislukt.

Wees persoonlijk en oprecht

Niks is vervelender dan een gesprek voeren met een vrouw waarbij slechts het doel is om met haar in contact te komen. Heb je niks te zeggen, vergeet het dan maar, dan gaat het gewoon niet werken. Heb je wel wat te zeggen, zorg er dan voor dat het ook oprecht is. Jezelf anders voordoen dan je werkelijk bent helpt overigens ook niet echt. Als je daarnaast ook nog spontaan en relevant kunt zijn is het helemaal top!

gesprek vrouw

Social media kan helpen

Natuurlijk hoeft je niet al je pijlen te richten op een ontmoeting in het dagelijkse leven. We hebben immers ook nog zoiets als social media. Ideaal eigenlijk, want je kan op elk platform vrouwen ontmoeten. Via Twitter, Facebook, WhatsApp, Instagram of dating apps als Tinder heb je alle kans om een leuk gesprek met een vrouw te beginnen. Het grote voordeel is wel dat je minder goed hoeft te letten op zaken als lichaamstaal. Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is, je zult nog altijd je best moeten doen om een verpletterende indruk achter te laten. Een paar tips willen we je in ieder geval niet onthouden als je het gaat proberen via de digitale snelweg:

  • Ga niet die ene wildvreemde dame bestoken met berichtjes. De kans is groot dat je wordt geblokkeerd;
  • Wees beleefd, maar wel creatief;
  • Wees je zelf en blijf eerlijk;
  • Zorg voor een goede openingszin, met een enkel ‘hey’ ga je geen punten scoren;
  • Vermijd gesloten vragen, dat wil zeggen de vragen waar ze enkel met ja of nee op kan antwoorden.

Waag je jouw kans op een van de socialmediaplatformen zorg er dan in elk geval voor dat je een compleet profiel hebt. Niks is zo vervelend als een vrouw die mogelijk wel interesse heeft en geen info over jou kan vinden. Op die manier wek je al snel de indruk dat je een hele hoop te verbergen hebt.