Actueel

‘Feyenoord doet Arne Slot ultiem contractvoorstel: bijna verdubbeling salaris’

salaris arne slot Feyenoord

Blijft Arne Slot wel óf niet bij Feyenoord? Dat is de vraag die alles en iedereen die Feyenoord liefheeft, bezighoudt. Volgens het doorgaans goed ingevoerde The Telegraph haalt Feyenoord alles uit de kast en biedt de Rotterdamse club Arne Slot bijna een verdubbeling van zijn salaris aan.

Arne Slot en Feyenoord op rozen

De kampioensschaal is de bekroning van een prachtig seizoen van Feyenoord. Voorafgaand, kijkend naar de voorbereiding, had niemand een cent gegeven voor het zestiende kampioenschap van Feyenoord. Niets is echter minder waar. De Rotterdamse club heeft sinds de belabberde voorbereiding de rug gerecht en presteerde zowel binnen als buiten de landsgrenzen meer dan uitstekend. De loftrompet wordt meer dan eens opgestoken over de trainer van Orkun Kökçü en consorten. Volgens velen staat Arne Slot namelijk aan de basis van dit succes. Om de successenreeks voort te zetten, wil Feyenoord voortborduren op het huidige successeizoen. En daar hoort Arne Slot als kapitein van het superjacht dat Feyenoord heet, bij.

Feyenoord doet Arne Slot ultiem contractvoorstel en wil salaris verdubbelen

Om Arne Slot als trainer te behouden, haalt Feyenoord alles uit de kast. De directie wil hem een verbeterd contract aanbieden om hem ook komend seizoen aan boord te houden. Volgens The Telegraph kan Arne Slot straks, als hij bijtekent, een salaris van 3,5 miljoen euro per jaar bijschrijven. Dat is bijna een verdubbeling van zijn huidige salaris. Op dit moment verdient Arne Slot namelijk 2 miljoen euro per jaar in Rotterdam-Zuid. Voor de landstitel kreeg de geboren Overijsselaar een bonus van één miljoen euro. Of dit salaris van Feyenoord genoeg zal zijn om Arne Slot te behouden, is nog maar de vraag.

View post on Instagram
 

Tottenham Hotspur kaper op de kust

Er zijn kapers op de kust. Tottenham Hotspur dingt naar verluidt ook om een handtekening van de gewilde Nederlandse trainer. De Britten zijn bereid om nóg meer te betalen voor de diensten van Arne Slot. Naar verluidt kan hij in Londen maar liefst zeven miljoen euro verdienen.

Dat zijn flinke bedragen, maar Arne Slot is niet de enige die in de belangstelling staat van Tottenham. De Britse club heeft drie trainers op het oog. Hoewel The Spurs ver willen gaan om Arne Slot binnen te hengelen, kijk alleen al naar de salarisaanbieding, is hij niet de #1 kandidaat. De grootste kanshebber om trainer van Tottenham Hotspur te worden, is Xabi Alonso. De Spanjaard is op dit moment in een druk schema verwikkeld met zijn club Bayer Leverkusen. De trainer heeft dan ook nog niet zijn plannen uiteen kunnen zetten voor de leiding van Tottenham Hotspur.

Het wordt, voor Tottenham, Xabi en Arne, dus nog even afwachten wie er straks aan het roer staat. Wij hebben zo’n vermoeden dat de Feyenoord-leiding in elk geval vurig duimt dat Xabi volmondig ‘ja’ zegt. Wat jij?