Wealth

Feyenoord-speler Orkun Kökçü zet opvallend “kasteel” te koop op Funda

woning Orkun Kökçü

Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü heeft zijn spierwitte kasteel te koop staan voor op Funda. Volgens zakenblad Quote heeft de Feyenoord-speler 1,5 miljoen euro voor de woning betaald in 2020. Nu, drie jaar later, doet 'ie zijn "kasteel" in Hoofddorp weg voor een prijs van 1,75 miljoen euro.

Kökçü in de eredivisie

Orkun Kökçü woont zoals je op de foto’s kunt zien, niet in een random huis, maar in een “kasteel”. Zo’n woning heeft hij onder andere te danken aan zijn voetbalcarrière. Dit seizoen wil de Turks international Feyenoord de titel bezorgen. Momenteel staat de ploeg van Arne Slot eerste in de Eredivisie en staat de teller voor Kökçü op acht doelpunten en één assist. Al is het voetbalveld niet de enige plek waar hij wil scoren. De 22-jarige baltovenaar wil namelijk ook op de huizenmarkt scoren.

View post on Instagram
 

Woning van Orkun Kökçü te koop voor 1.750.000 euro

Orkun Kökçü betaalde volgens Quote in 2020 1.500.000 euro voor zijn woning in Hoofddorp. Nu, drie jaar later, wil hij er weer vanaf. De speler wordt de laatste tijd gelinkt aan een transfer naar het buitenland en met de verkoop van zijn “kasteel” lijkt hij ook zelf op een transfer te hinten. Voor een prijs van 1.750.000 krijg je een dikke 343 vierkante meter aan woonoppervlakte. Ook is de villa goed bereikbaar: met de auto ben je binnen twintig minuten bij Amsterdam en binnen een klein uur, 51 minuten om precies te zijn, ben je bij de Rotterdamse Kuip.

Hoe ziet het “kasteel” ervan binnen uit?

De woning van Orkun Kökçü in Hoofddorp is klassiek en stijlvol ingericht. Met een vijver en fontein, een witte marmeren vloer, een witte porseleinen olifant, een wit uiterlijk en, hoe kan het ook anders, een witte tuinkabouter naast het zwembad. Daar houdt het qua wit niet op: er is ook een witmarmeren sportschool in het huis aanwezig. De villa heeft ook een zwevend balkon boven het zwembad. Je kunt dus zo over het hekje kan springen om een bommetje te doen in het zwembad. Verder zijn er niet twee, maar drie slaapkamers in het huis aanwezig. En voor de verandering is de douche niet wit afgewerkt, maar met zwart.

Meer zien van de woning van Orkun Kökçü? Ga dan naar de Funda-pagina.

Bron: Quote.