Cars & Bikes

Deze 1000 pk sterke Ferrari SF90 Stradale staat vanaf nu te koop

Ferrari SF90 Stratade

De o zo gewilde Ferrari SF90 Stradale staat nu al te koop in een Nederlandse dealer. We hebben al vaker geschreven over de nieuwe productiewagen van Ferrari, maar nu kan je er voor het eerst eentje bemachtigen. Voor een exemplaar heb je echter wel een hoop geld nodig.

Ferrari SF90 Stradale te koop in Nederland

Een plug-in hybride sportwagen met 1000 pk was eigenlijk te gek om waar te zijn. Toch wist Ferrari zo’n anderhalf jaar geleden er voor het eerst eentje te presenteren. De Ferrari SF90 Stradale was een feit. Met een megastrak design en een unieke uitstraling wordt dit een Ferrari als geen ander. Nu zijn er al een paar binnen handbereik, dus mocht je interesse hebben, dit is jouw kans.

De supercars van Hollmann International

Hollmann International is een autodealer die premium auto’s inkoopt vanuit het buitenland, om ze vervolgens in ons kikkerlandje te verkopen. Dat is ze met de nieuwe Ferrari SF90 Stradale ook gelukt. Ze hebben er twee weten te bemachtigen. Eén in het Ferrari-rood en één in het geel. Met een V8-motor hebben beide auto’s een fraai vermogen van 780 pk. Je kan echter ook de zogenoemde ‘Qualify-mode’ aanzetten. Dan leveren de drie elektromotoren nog meer kracht. Het totale vermogen van de beide auto’s komt dan uit op 1000 pk. Bovendien hebben ze een sprinttijd van 0-100 in 2,5 seconden. Daarmee is de Ferrari SF90 Stradale één van de bruutste straatlegale auto’s van dit moment.

Een godsvermogen voor een goddelijke wagen

Zoals gezegd zijn de supercars te verkrijgen bij Hollmann International. Daar moet je echter wel een godsvermogen voor neerleggen. De gele variant kost een dikke € 785.320,-. De rode uitvoering is een tikkeltje goedkoper. De rode Ferrari SF90 Stradale staat in Nederland te koop voor € 762.120,-. Nog even sparen dus, maar dan heb je ook wat.