Vandaag hebben we iets speciaals voor jullie: de exclusieve beelden van de eerste Ferrari SF90 Spider in Nederland. Afgelopen zaterdag konden potentiële kopers voor het eerst kennis maken met het nieuwe pareltje van Ferrari. Diederik Lieftink heeft het demo model prachtig vastgelegd. Bekijk hier de mooie plaatjes van de nieuwe Ferrari SF90 Spider.

De eerste look op de Ferrari SF90 Spider

Het demo model staat bij Kroymans Hilversum, een dealer die vaak exclusieve auto’s aanbiedt. Dat doet-ie nu opnieuw, hij laat voor het eerst de Ferrari SF90 Spider zien aan Nederland. Fotograaf Diederik Lieftink was bij de presentatie en heeft de auto in al z’n glorie vastgelegd. Wat opvalt is het elegante design en natuurlijk de bijzondere kleur ‘Giallo Montecarlo’ die de auto perfect staat.

Ferrari sf90 Spider

Een unieke Ferrari

De Ferrari SF90 Spider is een unieke uitvoering van de Italiaanse autofabriek. Het is de eerste Spider-productieauto met een plug-in hybridesysteem. Deze dikke bak heeft een 780 pk V8 turbomotor die wordt aangedreven door drie elektromotoren, één op de vooras en twee op de achteras. Dit geeft je het ultieme gevoel van een supercar in een nieuw, modern jasje. In totaal heeft de Ferrari SF90 Spider een vermogen van 1000 pk.

Ferrari Sf90 spider

Net als de SF90 Stradale heeft deze auto ook AWD. Hierdoor trek je enorm snel op. Binnen 2,5 seconden ga je al van 0 naar 100 kilometer per uur. Binnen 7 seconden zit je al op de 200. Hiermee legt Ferrari de lat op ongekende hoogte.

Ferrari sf90 spider

De prijs van de hybrid Ferrari

Met dit alles is dit een prachtige hybride spider van Ferrari. Dit mag dan ook best wat kosten. De vraagprijs van de Ferrari SF90 Spider begint vanaf de 499.000 euro. De eerste potentiële kopers hebben ‘m dus al gezien. Ben je nou ook geïnteresseerd? Houdt dan de website van Kroymans in de gaten en wie weet ben je bij de volgende kijkdag er wel bij.

Ferrari af90 spider