Cars & Bikes

F1-coureur Charles Leclerc voegt wéér een nieuwe Ferrari toe aan zijn wagenpark: een Daytona SP3 met 840 pk

Charles Leclerc Ferrari

Als je een voorliefde hebt voor adembenemende auto's, dan is het hoog tijd om kennis te maken met de collectie van Charles Leclerc. De Formule 1-ster heeft zijn collectie uitgebreid met een prachtige Ferrari Daytona SP3 met 840 pk en een topsnelheid van 340 kilometer per uur.

Onderscheidende kenmerken van Charles’ Ferrari’s

Charles Leclerc is niet iemand die genoegen neemt met het standaardmodel. Zijn Ferrari’s zijn stuk voor stuk gepersonaliseerd naar zijn smaak. Denk aan een matzwarte afwerking met de vlag van Monaco, en zijn racenummer ‘16’ trots weergegeven op de carrosserie. De Daytona SP3, een eerbetoon aan het roemrijke verleden van Ferrari, springt eruit met zijn indrukwekkende 840 pk, een koppel van 697 nm en een niet te versmaden prijskaartje van maar liefst € 2 miljoen. Klinkt als iets uit een droom, toch?

View post on Instagram
 

De magische details van de Daytona SP3

De Daytona SP3 is niet zomaar een auto; het is een meesterwerk. Het accelereert van 0 naar 100 km/u in een oogwenk van 2,9 seconden, haalt een topsnelheid van 340 km/u en is wereldwijd beperkt tot slechts 599 exemplaren. Geïnspireerd door de LaFerrari, vertegenwoordigt deze supercar een perfecte mix van Ferrari’s rijke erfgoed en de allerbeste moderne prestaties. Zou jij er een ritje in willen maken?

Een droomgarage

Met de toevoeging van de exclusieve Daytona SP3 aan zijn collectie, bewijst Charles Leclerc opnieuw zijn uitzonderlijke smaak voor krachtige en unieke auto’s. De vraag die nu in de lucht hangt zou jij, als je de keuze had, gaan voor de 812 of de Daytona SP3? Het is duidelijk dat Leclerc een voorkeur heeft voor het unieke en het krachtige, iets wat we alleen maar kunnen bewonderen. Zijn liefde voor snelheid en exclusiviteit komt tot uiting in elke auto die hij kiest, waardoor wij alleen maar kunnen dromen van een testrit in een van deze prachtige machines.