Entertainment

Foto’s: Dit zijn de knappe ex-vriendinnen van Max Verstappen

ex-vriendin van max verstappen

We kennen hem natuurlijk allemaal van zijn topprestaties in de Formule 1. In de Red-Bull bolide laat hij iedereen zijn achterbanden zien. Al heeft hij ook een aantal knappe vriendinnen gehad.  Dit zijn de knappe ex-vriendinnen van Max Verstappen.

Ex-vriendinnen van Max Verstappen op een rij

Op zich is het niet heel raar dat Max Verstappen veel vrouwelijke aandacht krijgt. Als drievoudig wereldkampioen in de Formule 1 mag je ook best wat verwachten. Tegenwoordig heeft hij Kelly Piquet aan zijn zijde, maar zij is niet zijn eerste vriendin. Dit zijn de knappe ex-vriendinnen vna Max Verstappen.

Mikaela Ahlin-Kottulinsky

De eerste ex-vriendin van Max Verstappen die we jullie laten zien is zelf ook coureur. De 30-jarige Zweedse is tegenwoordig actief in de Extreme E Championship voor Rosberg X Racing. Maar hij viel niet alleen voor haar omdat ze dezelfde interesses deelden. Deze meid is misschien wel de mooiste verschijning op de grid.

View post on Instagram
 

Joyce Godefridi

Nog geen dag na de breuk met Mikaela werd Max al gespot met Joyce, Wij snappen wel waarom! Deze 27-jarige Vlaamse schoonheid is afgestudeerd aan Communicatiewetenschappen en is ook model. Een totaalplaatje dus. Ze houdt verder ook van reizen en ontdekken, dat kon met Max zijn carrière natuurlijk prima samen.

View post on Instagram
 

Roos van der Aa

Max had in het verleden duidelijk een voorkeur voor blond. Ook deze ex-vriendin van Max Verstappen heeft blond haar. Deze beauty-blogger is ondernemer en behoorlijk actief op Instagram. Op het platform telt Roos van der Aa 42,2K volgers.

View post on Instagram
 

Dilara Sanlik

De laatste ex-vriendin van Max Verstappen is de Duits-Turkse Dilara Sanlik. De twee leken uiterst gelukkig, maar toch liep ook deze relatie op de klippen.

View post on Instagram