Entertainment

Dit zijn de beeldschone ex-vriendinnen van Max Verstappen

ex-vriendin van max verstappen

We kennen hem natuurlijk allemaal van zijn topprestaties in de Formule 1. In de Red-Bull bolide laat hij (bijna) iedereen zijn achterbanden zien. Zijn vriendinnen weet hij echter vaak goed te verschuilen. Je ziet ze bijna nooit. Jammer, want er zitten er een paar hele mooie tussen. Trakteer jezelf vandaag op de knappe ex-vriendinnen van Max Verstappen.

Ex-vriendinnen van Max Verstappen

Op zich is het niet heel raar dat Max Verstappen veel vrouwelijke aandacht krijgt. Als jongste Grand-Prix winnaar in de Formule 1 mag je ook best wat verwachten. Maar Max neemt het er ook wel van, hij gaat van de een naar de ander. Ach, geef ‘m eens ongelijk!

Mikaela Ahlin-Kottulinsky

De eerste ex-vriendin van Max Verstappen die we jullie laten zien is zelf ook coureur. De 27-jarige Zweedse rijdt tegenwoordig voor PWR Racing in het TCR Scandinavia Touring Car Championship. Maar hij viel niet alleen voor haar omdat ze dezelfde interesses deelden. Deze meid is misschien wel de mooiste verschijning op de grid.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Joyce Godefridi

Nog geen dag na de breuk met Mikaela werd Max al gespot met Joyce, Wij snappen wel waarom! Deze 23-jarige Vlaamse schoonheid is afgestudeerd aan Communicatiewetenschappen en is ook model. Een totaalplaatje dus. Ze houdt verder ook van reizen en ontdekken, dat kon met Max zijn carrière natuurlijk prima samen.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Roos van der Aa

Max heeft duidelijk een voorkeur voor blond. Ook deze ex-vriendin van Max Verstappen heeft blond haar. Deze beauty-blogger liet maar al te graag zien dat ze samen met de Formule 1 coureur in een relatie zat. Max die vond alles wel prima.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Dilara Sanlik

De laatste ex vriendin van Max Verstappen is de Duits-Turkse Dilara Sanlik. De twee leken uiterst gelukkig, maar kortgeleden liep toch ook deze relatie op de klippen. Max en Dilara zijn een tijd serieus samen geweest, maar hij lijkt zich al vrij snel na de breuk gevonden te hebben in een andere bloedmooie dame.

View post on Instagram