Entertainment

Even voorstellen: dit is de knappe ex van Max Verstappen

roos van der aa

Roos van der Aa, je kunt haar kennen als de ex van Max Verstappen. Roos van der Aa heeft onder andere een eigen bedrijf voor luxe vakantietrips en heeft ondertussen ook aardig wat volgers op Instagram, waar we haar vaak voorbij zien komen.

Ex Max Verstappen is bezige bij in de mode

Deze prachtige blondine is op dit moment 28 jaar oud en is geboren in Tilburg, maar de ex van Max Verstappen woont nu in Zuid-Frankrijk. Roos van der Aa heeft twee bedrijven, StyleMyTrip en StyleMyDay. StyleMyTrip is een reisplatform “voor vrouwen die houden van eten, slapen en reizen in stijl”. Op haar blog kun je per stad kijken wat de beste hotels en restaurants zijn om daar heerlijk te kunnen genieten. Daarnaast houdt ze op StyleMyDay alles bij op het gebied van kleding, interieur en beauty, over dat laatste weet zij alles als beeldschone influencer. Op de website van Roos, één van de ex-vriendinnen van Max Verstappen, staan tips over items die iedere vrouw moet hebben tot volledige outfit inspiraties. Maar voor de mannen staan er ook cadeau tips op voor de verjaardag van je vriendin of voor tijdens Valentijnsdag.

View post on Instagram
 

Roos van der Aa vliegt de wereld rond

Op Instagram houd de ex van Max Verstappen ook van alles bij, onder andere haar outfits, wat ze eet en ook laat deze schoonheid graag zien waar ze zich bevindt. Roos van der Aa moet wel op de hoogte blijven van de leukste hotelletjes overal ter wereld, voor haar bedrijf natuurlijk. Op Instagram heeft Roos van der Aa nu ongeveer 42,9K volgers, daar laat ze in haar verhaal ook veel van haar vakantiebestemmingen zien. Van Munich tot Dubai en van Bali tot St. Tropez, alles legt ze vast voor haar Instagram en haar website. Max Verstappen wilde niet meer mee op vakantie en dat snappen we niet, wij zouden het zeker geen straf vinden om met Roos mee te gaan!

Bekijk hieronder wat foto’s van Roos van der Aa, de bloedmooie ex van Max Verstappen:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Roos van der Aa is niet de enige ex van Max Verstappen die hoge ogen gooit op Instagram. Wat dacht je bijvoorbeeld van Joyce Godefridi?