Entertainment

Foto’s: Kelly Piquet, vriendin Max Verstappen, geniet van de zon in pikant badpak

kelly piquet

Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, domineert de headlines met een nieuwe serie foto's. Na het zien van de beelden begrijp je gelijk waarom.

Kelly Piquet is van alle markten thuis

Kelly Tamsma Piquet Souto Maior, geboren op 7 december 1988 in Homburg, Duitsland, is een Braziliaans model, columnist, blogger en PR-professional. Ze is de dochter van Nelson Piquet, een Braziliaanse Formule 1-coureur en drievoudig wereldkampioen, en Sylvia Tamsma, een Nederlands model. Piquet bracht haar jeugd voornamelijk door in Zuid-Frankrijk, verhuisde op 12-jarige leeftijd naar Brazilië, en later naar Engeland om te studeren. Ze studeerde internationale betrekkingen met de nadruk op politieke wetenschappen en economie aan het Marymount Manhattan College in New York City.

Tijdens haar studie liep ze stage in de mode-industrie en werkte ze voor verschillende modebedrijven, waaronder Vogue Latinoamerica, Bergdorf Goodman en KCD PR Agency. Ze poseerde ook als model voor PatBO en Lucas Boccalão en liep modeshows. In april 2015 begon ze met het beheren van de sociale media van Formula E.

Op persoonlijk vlak had ze een relatie met de Russische Formule 1-coureur Daniil Kvyat, met wie ze in 2019 een dochter kreeg. In 2021 begon ze publiekelijk te daten met de Nederlandse Formule 1-coureur Max Verstappen.

Vriendin Max Verstappen doet aardig wat stof opwaaien met badpakfoto’s

Mannen, maak je klaar om de temperatuur flink op te voeren. De Braziliaanse schoonheid maakt niet alleen indruk met haar adembenemende verschijning, maar ook met haar toewijding aan het redden van onze planeet. Terwijl je haar misschien kent als een knappe verschijning, heeft Kelly onlangs de handen ineengeslagen met OPP Swimwear en Plastic Bank, en ze heeft ons allemaal in haar greep.

In haar recente Instagram-bericht onthulde ze de ongelooflijke impact die ze heeft gehad in de strijd tegen plasticvervuiling. Samen met OPP Swimwear en Plastic Bank zijn ze erin geslaagd om maar liefst 256.747 plastic flessen uit onze oceanen te weren. Ja, je leest het goed. Dat zijn 256.747 stappen richting een schonere en gezondere toekomst. De fantastische badpakfoto’s van Kelly Piquet zijn daarbij een leuke bijkomstigheid.

Bekijk de foto’s van Kelly Piquet hieronder:

View post on Instagram