Een van de grootste rages van deze tijd is toch wel de escaperoom. Vrijwel maandelijks doet een nieuwe escaperoom zijn intrede. Daar zijn wij maar al te blij mee. Vooral als het gepaard gaat met een van onze favoriete series vanĀ  het moment: La Casa de Papel. Maak ons alsjeblieft wakker, want volgens mij zijn we aan het dromen.

Escaperoom La Casa de Papel

Je kunt deze escaperoom ‘La Casa de Papel’ op originele wijze doorstaan. Je ervaart alles namelijk met behulp van virtual reality. Door een professionele VR-headset kun je plekken als Denver, Tokio en Rio bekijken zonder een vliegticket te boeken. Het doel van de nieuwe escaperoom van Escaperoomtime is zo snel mogelijk een kluis te kraken. Denk maar niet dat dit een makkelijke klus gaat worden, je moet een verscheidenheid aan obstakels doorstaan om er uiteindelijk met de buit vandoor te gaan. Wat die obstakels zijn, daar moet je zelf achter komen.

Escaperoom La Casa de Papel

La Casa de Papel

Voor degenen die nog niet op de hoogte waren van een van Netlix’ meest gewaardeerde series van het moment: Er komt een seizoen 3 aan, als je nog niet begonnen was aan de serie zouden wij zo snel mogelijk vanaf het begin beginnen. Aan de vrijgegeven beelden van het derde seizoen, valt op te maken dat het weer een hoop spektakel gaat worden. Aangezien de afgelopen twee jaar alleen maar positieve reviews kreeg denken wij dat het met dit seizoen ook goed komt.