Aquavilla in Nijmegen bestaat al een lange tijd. Het duikteam, dat de naam ‘Kaaiman’ draagt, heeft er de laatste 50 jaar al veel meegemaakt. Niks komt echter in de buurt van hun nieuwste creatie: een onderwater escaperoom. Het is de eerste escaperoom die je onderwater beleefd en dat mag gevierd worden!

Onderwater escaperoom

Burgemeester van Nijmegen Hubert Huls heeft afgelopen zondag de nieuwe escaperoom geopend in recreatieplas Berendonck. Je moet in deze onderwater escaperoom samenwerken met een team, dat bestaat uit duikers en personen die bovenwater blijven. Je moet in de escaperoom meerdere puzzels oplossen. Als je alle puzzels oplost, kom je in het bezit van een sleutel waarmee je kunt ontsnappen.

Je avontuur begint met een logboek en wat veiligheidsinstructies. Hierdoor word je geleidt langs allerlei puzzels, die op hun beurt weer leiden tot nieuwe aanwijzingen. Hierna manoevreer je je door verschillende ruimtes die niet alleen onderwater, maar ook bovenwater bevinden. Kun jij als team de code kraken van de escaperoom en ontsnappen met je vrienden? Bewijs het maar en boek de escaperoom nu!